Gör karriär hos oss

Tillsammans hjälper vi varann att bli bäst. Vi gör allt för att alltid finnas där för kunden, öka kvaliteten och ligga i framkant när det gäller branschens utveckling. Hos oss kan du växa och utvecklas i en spännande miljö, vare sig du söker till att bli förare, åkare, jobba i kundtjänst eller om du vill arbeta i någon av våra andra avdelningar som ekonomi, IT eller marknad. Taxi Göteborg Ekonomisk Förening sysselsätter cirka 700 personer och alla är lika viktiga  ambassadörer.

Förare

Som förare hos oss blir du en del av Västsveriges äldsta och största taxibolag. Vi erbjuder intern förarutbildning efter att du har skaffat Taxiförarlegitimation. När du har skickat in din intresseanmälan, som du kan göra på länken nedan, kallas du till vår förarintagningsnämnd och förtest. Om du blir godkänd, så börjar vår interna utbildning som är cirka sju dagar. Därefter blir du anställd på något av våra 100 åkerier.

Länk till intresseanmälan

En taxibil i form av en ikon
En platsnåls ikon på en karta

Huvudkontor

Beroende på det arbete du söker kommer arbetsuppgifterna att variera men till skillnad från förare och åkare kommer du anställas direkt av Taxi Göteborgs Ekonomiska Förening. Som medarbetare på vårt servicecenter kan du vara vår röst utåt och kundens första kontakt med Taxi Göteborg eller vara den som planerar trafiken. Bokning, kundservice och försäljning är några av de områden som innefattas i dess tjänster.

Se lediga tjänster

Åkare

Att bli en av oss innebär att du blir del i ett nätverk där alla arbetar för att föra Taxi Göteborg framåt. Du blir också del i en organisation som ständigt arbetar med att förbättra förutsättningarna i taxibranschen.

Hos oss får du möjlighet att påverka, vi ser din delaktighet som självklar. Vi vänder oss till dig som tillsammans med oss vill ta ansvar för Taxi Göteborgs framtid.

Du måste ha vad som krävs för att driva ett företag på ett framgångsrikt och seriöst sätt, med ansvar för bland annat personal och ekonomi samt ha förståelse att taxiföraryrket är ett utpräglat serviceyrke.

Ansök om att bli åkare

En ikon föreställande en portfölj