Företagskonto

För företag som vill ta kontroll över sitt resande erbjuder vi ett förmånligt företagskonto utan kostnad.

  • Boka online, företagsbokning.
  • Administrera själva ert konto för att få en snabb överblick på bokade resor och historik. Ge era anställda personliga inloggningsuppgifter, eller låt er reseansvarige boka resor åt er personal och kunder.
  • Boka via telefon genom vår företagsservice, med prioriterat telefonnummer.
  • Månadsvis fakturering med tydlig redovisning av era taxiresor (om kredit).
  • Omsättningsrabatt
  • Statistik
Skapa företagskonto
Chaufför visar namnskylt för kund

Konton & betalning

Som företagskund med kredit kan du välja mellan tre olika betalningsrutiner i våra bilar.

Kundnummer

När du ansöker om ett företagskonto blir du tilldelad ett kundnummer. Detta kan användas som referens för att kunna boka resor som skall faktureras.
Resor som bokas via telefon med referens till företagets kundnummer kan direktfaktureras. Resenärens namn, datum, tid, hämtadress och referens redovisas på fakturan. För frågor om företagskonto eller kort, välkommen att kontakta oss på kundportalen.

Webbokning

För att boka resor åt gäster, kunder, anställda eller dig själv rekommenderas webbokningen. Skapa ett konto här och välj det konto som passar dig. Alla resor som bokas när du är inloggad är bonusgrundande. Du kan även välja att aktivera fakturering på resorna. Du som skapar kontot kommer vara kontoadministratör vilket betyder att du är ägare för det. Som kontoadministratör kan du:

  • Bjuda in personer eller en grupp till att bli reseadministratörer med eget inlogg och bokningsmöjlighet. Detta är praktiskt om exempelvis en reception, kundtjänst eller administrativ avdelning ska ha ansvaret att boka resor.

  • Bjuda in användare att få ett eget inlogg för att boka resor. Detta kan passa bra om ni har besökare som ska boka sina egna resor.

Taxikortet Företag

Taxikortet Företag är ett personligt betalkort. Kortet gör det enkelt att resa, betala och följa upp innehavarens taxiresvanor. Resor betalda med Taxikortet Företag faktureras. Varje kortinnehavare får en egen bilaga till fakturan där datum, tid, hämtadress och referens tydligt redovisas. Gäller som betalning även hos våra partners inom Svea Taxi Allians. Beställ Taxikortet Företag

GDPR och datahantering

Vi behandlar dina personuppgifter huvudsakligen för att administrera och fullgöra din resa, för att skapa och administrera ditt konto hos oss, för att beräkna och betala ut din samlade kundbonus samt för att ge dig viktig information om t.ex. din resa och din bonus. Om du inte har tackat nej till det behandlar vi även din e-postadress för att skicka nyhetsbrev. Du kan när som helst invända mot att vi skickar nyhetsbrev till dig. Enklast gör du detta på en av våra ”avregistreringslänkar” i ett nyhetsbrevet.

Information om vår personuppgiftshantering