Landvetter

Vi erbjuder fastpriser till och från Landvetter Flygplats.

Reser du med bagage så är det viktigt att vara uppmärksam på vilken biltyp du beställer. Vi rekommenderar att du bokar en kombi om du reser med upp till tre resväskor. Reser du med fler än tre stora väskor behöver du boka en storbil. Du kan enkelt anpassa din bokning i appen eller på hemsidan.

Till bokningen

Boka taxi till Landvetter flygplats

När du bokar din taxi till Landvetter bör du alltid tänka på att ha god tidsmarginal.

Om du har glömt ditt pass erbjuder vi även budkörning. Chauffören åker då och hämtar ditt pass vid angiven adress. Tänk på att se till att någon kan lämna passet till chauffören. För att boka en budkörning behöver du ringa in på 031-650 000.

Kvinna som har anlänt i Landvetter är på väg i sin taxibil
Kvinna lutar sig mot fönstret i taxibilen.

Boka taxi från Landvetter flygplats

Om du har förbokat din resa från Landvetter kommer chauffören in i ankomsthallen och inväntar dig med namnskylt. Tänk på att ange flightnummer och den preliminära ankomsttiden för ditt flyg. Vi följer Swedavias hemsida för ankomsttider och uppdaterar bokningen därefter.

Om du inte har förbokat din taxi kan du gå till taxikön och välja en av våra bilar som väntar utanför. För att vara säker på att du kliver in i en bil från Taxi Göteborg ska du vara uppmärksam på att den glada taxigubben Stig finns på bilen.

Observera att Swedavias tilläggsavgift tas ut vid varje avresa från taxikön vid Landvetter Flygplats. Tilläggsavgiften är inräknad i fastpriset.

Påläggstid

När du gör en bokning från Landvetter anpassas ankomsttiden för din taxi. Tiden som läggs på beror på din resa.

  • Inget bagage incheckat - 5 min
  • Incheckat bagage - 15 min
  • Charterresa - 40 min

Efter femton minuter, utöver angiven tid ovan, kommer föraren att försöka nå dig via angivet telefonnummer. Får vi besked att vänta kvar, så debiteras 50 kr per påbörjad tiominutersperiod.

Svarar du inte väntar bilen ytterligare 10 min innan de kontaktar vår kundtjänst och meddelar att de släpper bokningen (25 min efter bokad tid). Om du inte dyker upp debiteras en avgift.