Vi söker kundservice-
medarbetare IT!

En illustration av taxi chauffören Stig som är en del av Taxi Göteborgs logotyp

Taxi Göteborg Ekonomisk Förening (TGEF) grundades 1922 och är Västsveriges största taxibolag. Vår affärsidé är att erbjuda persontransporter med bästa tänkbara service till företag, samhälle och privatpersoner.Taxi Göteborg utvecklar nu organisationen för att på bästa sätt möta kundbehov och branschutmaningar.

Vi söker en engagerad, strukturerad och driven kollega till Taxi Göteborgs kontor i Göteborg. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till och med December 2022.

Om tjänsten

I rollen som kundservicemedarbetare IT arbetar du nära verksamheten med varierande projekt inom kundservice. Du har i ditt arbete daglig kontakt med organisationen och externa kunder, både företagskunder och privatkunder men även medlemmar och förare.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hantera alla kund samt IT-ärenden som kommer in till TGEF i de olika kundservice kanalerna/systemen. Du behandlar, utreder och besvarar även kundreklamationer och inkomna synpunkter från kund/medlem/förare. Du sammanställer inkomna ärenden och kommer med förslag för att TGEF ska kunna arbeta proaktivt med vanliga frågor och önskemål för att öka kundnöjdheten.

I rollen som kundservicemedarbetare IT tillkommer även IT-support mot förare samt att stötta och vara behjälplig till vår IT-avdelning.

Vem är du?

Du har för tjänsten en adekvat IT-utbildning eller liknande samt erfarenhet av kundservicearbete. Du har ett systematiskt och analytiskt tillvägagångssätt med ett stort engagemang, är stresstålig och behåller alltid ett realistiskt perspektiv oavsett situation. Du har god systemkännedom och IT-vana.

Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta HR-ansvarig Lisa Lindgren 031-651528.
Arbetsplats: Taxi Göteborgs kontor i Göteborg.

Välkommen att söka genom att skicka ditt CV snarast och senast den 20 juni 2022 till ansokan.jobb@taxigoteborg.se.
Rekryteringsprocessen pågår under ansökningstiden.