+

Bonusutbetalning 

För att få din bonusutbetalning går du in på länken Bonusformulär nedan. Du kommer då till ett formulär där du fyller i dina uppgifter och de skickas sedan till Taxi Göteborg som sätter in pengarna på ditt konto.  Utbetalning av din bonus sker i slutet av mars. 

Bonusformulär
 

Nytt - skapa ett  privatkonto för att fortsätta samla bonus

 
OBS! Har du 'Taxikort Privat' ska du inte skapa privatkonto via hemsidan. Det räcker att du svarar JA på frågan om att du "önskar koppla samman kortet med Privatkonto på webben" i formuläret, så får du en registreringslänk av oss. 

 
Du som trogen resenär och Privatkontoägare får bonus om du reser för minst 2 000 kronor per kalenderår. Bonusen stiger i förhållande till resevolym per år. 

Tänk på att du som ännu inte gått in och registrerat ett konto på hemsidan bör göra det så fort som möjligt och koppla samman det med ditt Taxikort Privat. Detta då korten kommer att försvinna inom kort - men även för att du kommer få tillgång till fler erbjudande. Läs nedan för mer info om hur du kopplar samman kortet med kontot.
 

Så funkar privatkonto 

Har du ett Taxikortet privat sedan innan kan du koppla det till ditt privatkonto - fyll då i Bonusformuläret och meddela oss detta i de två sista frågorna.  

Privatkonto fungerar som så att när du beställer en taxi via 650000.se så loggar du samtidigt in med användarnamn och lösenord. Din resa registreras då automatiskt när du åker och du får bonus på den, utan att du behöver dra Taxikortet  i bilen. 

Tänk på att du måste ha ett privatkonto för att samla bonus när du reser i appen som kommer släppas under vårkanten. 

Information om vår personuppgiftshantering hittar du här.