+

Boka taxi till eller från Landvetter flygplats

När du vill ta dig till eller från Landvetter flygplats gör du det tryggt och enkelt med oss. Vi har fasta priser på  alla resor. Lägg in din adress nedan så får du upp priset och kan gå vidare för att boka.

Vid bokning behandlas dina personuppgifter på följande sätt, Läs här.

Att resa till och från Landvetter

Reser du till eller från Landvetter flygplats vill vi gärna underlätta för dig genom att ta dig dit i lagom tid och genom att välkomna dig på plats när du landat. Det är tryggt och enkelt att resa med oss och vi har fasta priser så att du vet vad det kommer att kosta. 

När du landat på Landvetter flygplats kan du välja att gå ut till taxikön och välja en Taxi Göteborgs-bil (håll utkick efter Stig gubben på bilen) eller att  förbeställa en taxi via vår hemsida eller vår app så att du vet att den väntar när du har landat och kommer ut från ankomsthallen. I bokningen uppger du den preliminära ankomsttiden för din flight, Taxi Göteborg bevakar sedan flighten och skickar fram en taxi när ditt plan har landat. Tid som läggs på landningstid innan bil kör fram:

  • Inget bagaget incheckat - 5 min

  • Incheckat bagage - 15 min

  • Charterresa - 30 min

Vi följer Swedavias hemsida för ankomster och uppdaterar bokning efter deras uppdateringar.

  • Efter femton minuter, utöver angiven tid ovan, kontaktas du om du angett ditt telefonnummer.

  • Får vi besked att vänta kvar, så debiteras 50 kr/påbörjad tiominutersperiod.

  • Svarar du inte väntar bilen ytterligare 10 min innan de kontaktar vår kundtjänst och meddelar att de släpper bokningen (25 min efter bokad tid).

  • Om du  inte kommer debiteras en avgift som motsvarar en taxiresa till centrala Göteborg.

Markägaren (Swedavia) tar ut en terminalavgift vid resor från flygplatser och du ser den i så fall som ett tillägg på taxameterpriset.