+

Om Göteborgs Centralstation, flygplats, färjeterminaler och hotell 

Göteborgs Centralstation 

Taxiangöringen ligger jämte tågspår 1. Taxi Göteborg trafikerar fil 1 (närmast tågspåret).

På Göteborgs Centralstation finns ett speciellt taxi-kösystem: Välj Taxi Göteborg på skärmen intill taxiangöringen. En kölapp med taxinummer matas fram. Ta kölappen och gå fram till den taxibil som har samma nummer som din kölapp.

Behöver du hjälp finns Centralstationens egna taxivärdar ofta till hands. Om kölappsystemet inte är i funktion: Du kan alltid välja en Taxi Göteborg-bil i fil 1, oavsett om den står först i kön eller ej.

Observera att Jernhusens tilläggsavgift tas ut vid varje avresa från taxiangöringen vid Göteborgs Centralstation.

Om du förbeställer en taxi från Göteborgs Centralstation hämtar vi på Burggrevegatan 4, vid spår 1. Då debiteras ingen tilläggsavgift.

Landvetter Flygplats 

Taxiangöringen hittar du när du går ut ifrån ankomsthallen och går över vägen.

Lediga Taxi Göteborgbilar väntar vid taxiangöringen. 

Vi erbjuder alltid fastpriser till och från Landvetter Flygplats.

Observera att Swedavias tilläggsavgift tas ut vid varje avresa från taxiangöringen vid Landvetter Flygplats.

Tid som läggs på landningstid innan bil kör fram:

Inget bagaget incheckat - 5 min

Incheckat bagage - 15 min

Charterresa - 30 min

Vi följer Swedavias hemsida för ankomster och uppdaterar bokning efter deras uppdateringar.

Efter femton minuter, utöver angiven tid ovan, kontaktas kunden om ni angett ett nummer. Får vi besked att vänta kvar, så debiteras 50 kr/påbörjad tiominutersperiod. Svarar inte kunden väntar bilen ytterligare 10 min innan de kontaktar vår kundtjänst och meddelar att de släpper bokningen (25 min efter bokad tid). Om kunden inte kommer debiteras en avgift som motsvarar en taxiresa till centrala Göteborg.

Svenska Mässan och Hotel Gothia Towers 

Besökare på Svenska Mässan hänvisas till taxiangöringen vid Hotel Gothia Towers entré. Taxivärdar, från bolagen som har tillstånd av hotellet att hämta och lämna, finns på plats under högtrafik.

Stena Lines färjeterminaler 

Danmarksterminalen 

Taxi Göteborgs angöringsplats finns i P-huset, intill färjeterminalen. Följ anvisningsskyltar från terminalen, via en inomhus "gångbro", in i P-huset. Angöringsplatsen är skyltad med vår logotyp.

Tysklandsterminalen 

Taxiangöringen vid Stena Lines Tysklandsterminal finns utanför huvudentrén. Så det är bara att kliva av båten och direkt in i taxibilen.

Avenyn 

Avenyns närmaste taxiangöring ligger på Storgatan. Taxiangöring finns också vid Stora Teatern (innan Kungsportsbron). Det finns taxiplatser längs Södra vägen 9-13.