Taxi Göteborg blir digitala!

Nu slutar vi med våra “Engångskort” och banar väg för det digitala landskapet. Men vi hjälper dig gärna genom förändringen. Framöver kommer du samla all hantering av resor direkt i en dator eller mobil.

Allt du behöver göra är att registrera företaget på vår webbokning, vilket görs via en registreringslänk. Denna länk kommer du få av oss i ett separat mejl inom kort. När allt är ifyllt och godkänt kommer du att vara kontoadministratör för företagets konto.

Då kan du bjuda in personer eller en grupp till att bli Reseadministratör med gemensamt inlogg och bokningsmöjlighet. Detta är praktiskt om exempelvis en reception, kundtjänst eller administrativ avdelning utöver dig själv ska ha ansvaret att boka resor.

Du kan även bjuda in användare att få ett eget inlogg för att endast boka resor. Detta kan passa bra om ni har anställda eller besökare som ska boka sina egna resor.

Så istället för att dela ut engångskort kommer den som konto-/reseadministratör lägga in bokningar åt resenärer.

Låter det krångligt? Ingen fara, vi guidar dig!

Se bifogade lathundar nedan.

Lathund - Hur man ersätter Engångskort med konto på hemsidan

Lathund - Förklaring av användarbehörigheter

Tack för att du tog dig tid och läste detta brev. Skulle du ha några frågor är du välkommen att mejla forsaljning@taxigoteborg.se

Vänliga hälsningar
Taxi Göteborg

© 2019 Taxi Göteborg | Ansvarig utgivare: Petra Henriksson