Sommaren i city

Nu är sommaren här och för många påbörjas den efterlängtade semestern. Vi på Taxi Göteborg håller dock ångan uppe och arbetar på för fullt. Resenärer ska mötas, kunder ska lämnas, reklam ska bytas och bilar ska putsas.

Under vårkanten har vi varit delaktiga i många event, så som Göteborgsgirot, Stafettvarvet och Göteborgsvarvet. Det genomgående temat har varit hälsa och träning. Vi på Taxi Göteborg har under dessa event både haft anställda och kunder som sprungit eller cyklat för Team Taxi Göteborg. Men vi har även haft brytförare på respektive lopp. Brytförarnas uppgift har varit att hjälpa personer som inte kunnat slutföra loppet genom att köra de till mål, helt utan kostnad. Men nog om vad som varit - nu blickar vi framåt!

App, app, app!

Den nya och snygga uppdateringen av appen är klar. Gå in i Appstore eller Playbutiken och uppdatera till den senaste versionen.

Nya funktioner:
- Lägga till kreditkort
- Hämta kvitto på utförd resa
- Betala med faktura (Företags- och Familjekonton)
- Koppla samman Mina Sidor med ditt App-konto och mycket mer...

För att göra det enklare för dig har vi satt ihop en Lathund för hur du kopplar samman Mina Sidor med ditt app-konto. På så sätt kan du samla bonus på alla dina resor bokade via appen.

Lathund för app

Volvo Ocean Race

Den 14-21 juni är det dags att ta fram kikaren och blicka ut mot horisonten. Volvo Ocean Race är tillbaka. Världens främsta jorden-runt-kappsegling och självklart kommer vi att vara delaktiga i seglingsfesten i Frihamnen.

I år ligger fokus på hållbarhet och inne på området har Taxi Göteborg två golfbilar som är tillgängliga för den som önskar skjuts. Vi har även tagit med oss en lite överraskning i form av en cykeltaxi - jo, det är helt sant. Så blir du trött i fötterna är det bara att hoppa in!

Match Cup

För fjärde året i rad är Taxi Göteborg exklusiv partner till Match Cup under 4-8 juli i Marstrand. Var på plats du också och se världseliten göra upp om segern. Det blir segling och massa festligheter runt omkring.

I vår monter får barnen på egen hand testa att köra i trafiken. Med små gåbilar kan de sparka sig fram i ett fiktivt Göteborg och följa trafikreglerna, som om det vore på riktigt.

Vi ansvarar också för alla resor till och från tävlingen. Vår taxivärd står i anslutning till färjan och hjälper dig att få en taxi när du behöver åka.

Håll utkik på vår Facebooksida för möjligheten att vinna en åktur i en av tävlingsbåtarna!

Tävla med Kuta Och Kör

Vill du vinna två biljetter till "Kuta Och Kör" årets musikaliska komedi på Gunnebo slottsteater den 3 juli.

Handling: Percy Persson (Allan Svensson) är en helt vanlig taxichaufför. Det är bara det att han har två fruar, Doris (Sofie Lindberg) i Mölndal, och Marianne (Lotta Thorell) i Mölnlycke – lyckligt ovetande om varandra. Med hjälp av ett invecklat tidsschema pusslar han ihop sitt liv med sina två fruar.

Tävla här!

© 2019 Taxi Göteborg | Ansvarig utgivare: Petra Henriksson