+

Utebliven resa

Skulle du inte vara i behov av din beställda taxi ber vi dig att meddela detta till oss så fort som möjligt. Det samma gäller om du skulle bli sen till din beställda resa. Annars kommer du att debiteras en avgift för utebliven resa, en så kallad bom-avgift. Vi väntar dock 5, 10 eller 15 minuter från utsatt upphämtningstid - för även vi vet att oförutsedda saker kan ske. De olika tiderna beror på vilken typ av resa du beställt. Se i nedan tabell. 

Från

Väntetid

Beskrivning och ersättning

Landvetter Flygplats

15 minuter

Efter femton minuter kontaktas kunden om ni angett ett nummer. Får vi besked att vänta kvar, så debiteras 50 kr/påbörjad tiominutersperiod. Svarar inte kunden väntar bilen ytterligare 10 min innan de kontaktar vår kundtjänst och meddelar att de släpper bokningen (25 min efter bokad tid). Om kunden inte kommer debiteras en avgift som motsvarar en taxiresa till centrala Göteborg.

Direktbeställd adress

10 minuter

Efter tio minuter kontaktas kunden. Får vi besked att vänta kvar så debiteras 50 kr/påbörjad tiominutersperiod. Om kunden inte kommer debiteras en avgift på 100 kronor.

Förbeställd adress

5 minuter

Efter fem minuter kontaktas kunden. Får vi besked att vänta kvar så debiteras 50 kr/påbörjad tiominutersperiod. Om kunden inte kommer debiteras en avgift på 100 kronor.