+

2018-12-17

Så här bokar du taxi under jul och nyår, KLICKA HÄR

Under jul och nyår är det många som vill åka taxi, och just därför finns det risk för köer och längre väntetider än vanligt. Under julafton och juldagen går det bra att förboka, men tänk på att åka tidigare än du hade gjort annars när du ska passa tider till flyg, tåg och buss.

Åker du med barn under helgerna är det ett tips att ta med en egen bilbarnsstol. Du kan alltid boka bil med bilbarnstol hos oss via vår telefonbokning, men risken är att du råkar ut för längre väntetid under storhelger som dessa. För mer info om att resa med barn se Resa- Resa med barn.

På natten mellan nyårsafton och nyårsdagen mellan kl 00- 09 tar vi inte emot förbokningar. Vi har stort tryck på taxiresor under denna tid så se till att ha god tid på dig, vart du än ska. Ska du åka till flyg, tåg eller buss är det extra viktigt att du åker tidigare än vanligt.

Skulle du råka ut för telefonkö är vår webbokning eller app ett hett tips. Tänk dock på att det inte går att förboka på nyårsafton mellan kl 00- 09 här heller, och som sagt var ute i god tid.

Hoppas ni alla får en riktigt härlig jul- och nyårshelg, och ta det lugnt i trafiken.