• 2015-08-11

  Kulturkalaset

  Så är det dags för Göteborg att fyllas med kultur som är gratis och öppet för alla. 11-16 augusti hålls Kulturkalaset som fyller staden med dans, sång, teater, lek och annat roligt. Några av de stora namnen är den libanesiska världsstjärnan Elissa, Timbuktu, Brolle, Nanne Grönvall, Seinabo Sey, Ola Salo och Markus Krunegård.

  Mer info och hela programmet hittar du här

 • 2015-09-17

  Orup “Viva La Pop”

  Orup har gjort stor succé i Stockholm med "Viva La Pop”. I höst kommer popkungen till Rondo i Göteborg och ger hela 53 föreställningar av den bejublade och kritikerhyllade showen.
  – Det är så jäkla roligt att göra den här showen med det här fantastiska bandet så jag känner att jag bara vill köra på. Jag har ju själv lirat på Rondo innan och även varit där och sett många andra shower och gillar verkligen stämningen i lokalen – så det kändes som ett givet nästa steg. Är ni redo? Jag är redo. Nu kör vi, säger Orup själv inför den nya höstsäsongen i Göteborg.

  Foto: Mats Bäcker

  Läs mer och boka här

 • 2015-09-25

  Tresteg i snedsteg

  Äntligen får vi se Thomas Petersson och Annika Andersson på samma scen samtidigt – det var 14 år sen sist! I höst spelar de mot varandra i komedin ”Tresteg i Snedsteg” på Lisebergsteatern. I övriga roller ser vi farsfavoriter som Robert Gustavsson, Carina Lidbom, Robin Stegmar och Anna-Karin Palmgren m.fl. Föreställningen utspelar sig i 60-talets Göteborg och kryllar förstås av trassliga relationer, snedsteg, kärleksaffärer och rappa dialoger. För regin står Adde Malmberg. Tresteg i snedsteg har premiär på Lisebergsteatern den 25 september.

  Foto: Mats Bäcker

  Läs mer och boka biljetter här

 ‌​