• 2017-03-06

  Besök Göteborgs populära dryckesmässor!

  Ta med vännerna till mässorna En Öl & Whiskymässa och Göteborg Vin & Deli där ni får chansen att dela en smakrik upplevelse tillsammans.

  Vill du uppleva folkfesten och smaka på spännande öl- och whiskysorter – besök då En Öl & Whiskymässa den 24-25 mars på Svenska Mässan. Slutsålt 4 år i rad!

  Eller njut av smakrika viner och delikatesser på Göteborgs största vinmässa – upptäck populära Göteborg Vin & Deli den 21-22 april på Svenska Mässan.

  En Öl & Whiskymässa och Göteborg Vin & Deli är två mässor som erbjuder kvalitativa drycker till både erfarna och oerfarna dryckeskännare. Besök oss för att upptäcka både gamla favoriter och de senaste trenderna inom dryckesvärlden.

  Köp biljett / läs mer om En Öl & Whiskymässa här: https://olochwhiskymassa.se/
  Köp biljett / läs mer om Göteborg Vin & Deli här: https://vinochdeli.se/

  Välkommen att njuta och lära dig mer om världens smaker!

 • 2017-02-23

  ROCK OF 80′s - The Show

  Våren 2017 tar ROCK OF 80′s - The Show med publiken på en neonsprakande retrotripp till rockens smäktande åttiotal. Trädgår'n i Göteborg förvandlas till en rockklubb - på scen står Kee Marcello i täten och han har tagit med sig inga mindre än supersångerskorna Jessica Andersson och Lollo Gardtman, rock'n Jakob Samuel, komikern Stefan Odelberg och sångaren Andreas Johnson.

  Läs mer om showen och boka här

 • 2017-01-30

  Lena Philipsson - Jag är ingen älskling

  "Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den beskrivs av Aftonbladet som "Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort”?

  Förutom några av hennes största hits genom åren innehåller "Jag är ingen älskling” även låtar från Lena Philipssons senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon skrivit all musik själv och resultatet hyllas av recensenterna. Expressen skriver att det är "uppriktigt på ett älskvärt sätt", Dagens Nyheter att albumet består av "tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert".

  Showen ”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.

  Läs mer och boka biljetter här

 ‌​