• 2014-08-07

  Way out West

  Den 7 til 9 augusti är det dags för en av Europas bästa festivaler att inta vackra Slottsskogen och Göteborg för åttonde året i rad. Artister som Outkast, Queens of The Stone Age, Röyksopp & Robyn, The National, Janelle Monáe och Jenny Wilson fyller staden med musik.

  Mer information hittar du här

 • 2014-08-12

  Kulturkalaset

  Under sex dagar blir Göteborg en festplats för stora och små, unga och gamla, med fri entré, där man kan få uppleva all möjlig form av kultur. Du kan få se balett och karneval, gatuteater och symfoniorkester, matkultur och jazz, film och design, stand up och hiphop, museer och marknad, världsartister och lokala band.

  Läs mer om vad som händer under veckan här.

 • 2014-09-18

  Jill Jonsson på Rondo

  Hösten 2014 intar Jill Jonsson Rondo med en rivig krogshow. Jill har ett helt eget sound och i Jills veranda fick tv-tittarna lära känna detta och henne som artist ännu bättre. Under showen får man följa med på en resa genom hennes breda repertoar där man hittar all möjlig musik så som schlager, rock, blues och country.

  Läs mer om showen här.

 • 2014-09-25

  Bok och biblioteksmässan

  Den 25-28 september hålls bokmässan för 30:onde gången. Under torsdagen och halva fredagen är mässan bara öppen för branschen, men fredag eftermiddag fram till och med söndag är det fritt fram för alla andra bokälskare att vandra bland montrar och semenarier. Årets tema är Brasilien.

  Läs mer om bokmässan här.

 ‌​