• 2017-11-08

  Jill Johnson: That's Life

  Hon är spännande, härlig och överraskande på samma gång – precis som livet självt. Vissa kallar henne landets största och mest mångfacetterade artist. Vi säger kort och gott Jill Johnson. Och egentligen kräver hon ingen närmare presentation. En sångerska med oerhört bred musikalisk bakgrund som utforskat allt från pop och rock till country genom åren.

  Läs mer om showen

 • 2017-11-23

  Jul för sjutton

  Gothenburg Studios arrangerar tillsammans med stjärnkrögaren Mats Nordström för andra året en underbar scenshow och ett härligt julbord i den stora filmstudion på Lindholmen i Göteborg. I år riktar vi strålkastarna mot stjärnorna: Maria Lundqvist, Uno Svenningsson, Jenny Berggren.

  Maria känner vi från bl.a TV-serierna Sally och 30° i Februari, Filmerna En Underbar Jävla jul och Änglagård. Uno har ett stort antal hits i bagaget som medlem i bandet Freda och från en lång solokarriär. Uno gör just nu succé i årets upplaga av tv-programmet Så Mycket Bättre. Jenny erövrade världen med bandet Ace of Bace, och medverkade i förra årets Så Mycket Bättre!

  Se mer och boka här

 • 2017-12-07

  Stefan och Kim - så mycket mer jul

  Stefan och Kim tar med dig på musikalisk resa där de bjuder på världshits personligt tolkade med klassiska toner, romantiska tongångar, rock och andra musikaliska genrer. Den här gången kombinerat med jultoner. Det är en lekfull och smått galen show med två musikaliska ekvilibrister som hanterar sina instrument med tonsäker fulländning och humor. Har du inte sett dem tidigare, ska du inte missa deras nya show.

 ‌​