• 2015-12-21

  Vi på Saltkråkan - Barnteater i Göteborg

  Årets Jullovsteater på Lisebergsteatern blir Astrid Lindgrens älskade Saltkråkan, baserad på den klassiska TV-serien om Tjorven, Båtsman och alla de andra. ”Vi på Saltkråkan” spelas på Lisebergsteatern under hela Jullovet med start den 20 december.

  På ön Saltkråkan bor Tjorven med sin stora hund Båtsman, mamma, pappa och sina två äldre systrar Teddy & Freddy. Tjorven vet och kan nästan allt, särskilt om hur saker och ting går till på just Saltkråkan. En dag i juni anländer familjen Melkersson till ön med pappa Melker i spetsen och hans fyra barn; Malin, Johan, Niklas och lille Pelle. De är stadsbor som ska spendera hela sommaren på Saltkråkan. Och sedan den dagen är ingenting sig likt för vare sig Melkerssons eller öborna.

  Foto: Johan Palmborg

  Läs mer och boka här

 • 2015-11-20

  Jul på Liseberg - Upplev sagan tillsammans

  Julen på Liseberg glittrar av miljoner juleljus. Strosa runt i det varma skenet bland julmarknadens bodar, se den gnistrande isshowen och hälsa på i Tomtefars julverkstad. På restaurangerna serveras julens alla läckerheter och runt omkring i parken finns flera vintervakna karuseller att få upp värmen i.

  Foto: Stefan Karlberg, Liseberg

  Läs mer och boka här

 • 2015-11-18

  Peter Jöback "Jag kommer hem igen till jul"

  Fyll din vinterkväll med värme och ljus när Peter Jöback bjuder in dig till sin gnistrande julföreställning “Jag kommer hem igen till jul”. Kliv in i en magisk julvärld på The Theatre när årets mest stjärnfyllda högtid närmar sig. Låt dig svepas med i vackra vintertoner i en personlig och berörande musikalisk julsaga som spänner från det lilla intima till det glänsande universum som julen är. Här ryms längtan och gemenskap, vemod och hopp. Precis som i Peters klassiska julalbum som blivit en tradition i så många svenska hem.

  Läs mer och boka här

 • 2015-09-17

  Orup “Viva La Pop”

  Orup har gjort stor succé i Stockholm med "Viva La Pop”. I höst kommer popkungen till Rondo i Göteborg och ger hela 53 föreställningar av den bejublade och kritikerhyllade showen.
  – Det är så jäkla roligt att göra den här showen med det här fantastiska bandet så jag känner att jag bara vill köra på. Jag har ju själv lirat på Rondo innan och även varit där och sett många andra shower och gillar verkligen stämningen i lokalen – så det kändes som ett givet nästa steg. Är ni redo? Jag är redo. Nu kör vi, säger Orup själv inför den nya höstsäsongen i Göteborg.

  Foto: Mats Bäcker

  Läs mer och boka här

 • 2015-09-18

  Jerry Williams “Man måste lira”

  Nu är han tillbaka på Kajskjul 8 efter att i snart två år ägnat sig åt annat. Men det är svårt att hålla sig borta från scenen. Tillsammans med sitt 8-mannaband intar han scenen med showen “Man måste lira”, en avskalad och personlig föreställning, laddad med favoritlåtarna.

  Foto: Niclas Brunzell

  Läs mer och boka biljetter här

 ‌​