• 2015-01-16

  Made in China med Stefan Andersson

  Stefan Andersson tar med publiken på en historisk musikshow, rätt in i Göteborg under Svenska Ostindiska Kompaniets storhetstid. Lyssna till de fängslande berättelserna om nioårige Jacob Steffenburg, också kallad Skeppsråttan, och en rad andra andra intressanta personer. Det blir en blandning av historia, musik och humor. Made in China spelas på Kajskul 8.

  Foto: Amanda Falkman och Johan Westerlind

  Läs mer här.

 • 2015-01-23

  Göteborg International Film Festival

  Den 23 januari är det dags för Nordens största filmfestival. Under elva dagar visas ca 500 filmer från hela världen, tillsammans med seminarier, fester, mötesplatser och branschaktiviteter.

  Läs mer här.

 • 2015-01-29

  Tomas von Brömsen med Tomas sista revy

  Äntligen är han tillbaka. Tomas vill som alltid roa på ett djupare plan, så det blir både skratt och tårar och jubel. Vi får möta Tomas och flera av hans älskade figurer som ”Kyparn”, ”Stintan” och ”Clownen”, men vi får även göra flera nya bekantskaper. Revyn blir en summering av deras livsresa och en glimt av vad som väntar.

  Läs mer här.

 • 2014-09-18

  Jill Jonsson på Rondo

  Hösten 2014 intar Jill Jonsson Rondo med en rivig krogshow. Jill har ett helt eget sound och i Jills veranda fick tv-tittarna lära känna detta och henne som artist ännu bättre. Under showen får man följa med på en resa genom hennes breda repertoar där man hittar all möjlig musik så som schlager, rock, blues och country.

  Läs mer om showen här.

 • 2014-11-07

  Inferno med Joe Labero

  I november slår Gothia Towers för första gången upp dörrarna på sin nya showarena The Theatre. Först att få använda scenen är Joe Labero med sin show Inferno. Efter att ha trollbundit stora delar av Asien är han tillbaka i Sverige med en explosiv show. Tillsammans med gästartister och eldartisterna i den galna gruppen Burnt Out Punks tar han sig ann elementet eld. Det blir hett, hisnande och alldeles magiskt.

  Läs mer om showen här

 ‌​