• 2014-09-18

  Jill Jonsson på Rondo

  Hösten 2014 intar Jill Jonsson Rondo med en rivig krogshow. Jill har ett helt eget sound och i Jills veranda fick tv-tittarna lära känna detta och henne som artist ännu bättre. Under showen får man följa med på en resa genom hennes breda repertoar där man hittar all möjlig musik så som schlager, rock, blues och country.

  Läs mer om showen här.

 • 2014-11-07

  Inferno med Joe Labero

  I november slår Gothia Towers för första gången upp dörrarna på sin nya showarena The Theatre. Först att få använda scenen är Joe Labero med sin show Inferno. Efter att ha trollbundit stora delar av Asien är han tillbaka i Sverige med en explosiv show. Tillsammans med gästartister och eldartisterna i den galna gruppen Burnt Out Punks tar han sig ann elementet eld. Det blir hett, hisnande och alldeles magiskt.

  Läs mer om showen här

 • 2014-12-05

  VM i innebandy, 5-14 december 2014

  Under 10 dagar i december spelas VM i innebandy för herrar i Göteborg. Upplev spänningen och dramatiken från läktaren när det svenska landslaget ska försvara guldet!

  Matcherna spelas mitt i Göteborg, i Scandinavium och Lisebergshallen, med gångavstånd till restauranger, hotell, shopping och Liseberg.

  Mitt mellan arenorna hittar du Fun Zone - en gigantisk aktivitetsyta för alla åldrar. Här blir det turneringar, gaming, prova-på, underhållning, de senaste prylarna och andra aktiviteter för hela familjen. Fun Zone finns i Svenska Mässan, är gratis för alla och öppet 11-14 december.

  VM invigs den 5 december på Götaplatsen, samtidigt som Julstaden Göteborg, så passa på att uppleva julmarknader, julshopping, underhållning på stan och Jul på Liseberg under miljoner blinkande lampor.

  VM i innebandy är det största internationella mästerskapet i Sverige under 2014.
  Välkommen!

  För mer information om VM

 ‌​