• 2017-05-06

  Göteborgsgirot 6 maj

  Taxi Göteborg deltar i denna cykelfest och kommer att finnas med längs banan under Göteborgsgirot den 6 maj.

  Mycket kan hända under ett långt lopp som 140 km och då kan vara skönt att veta att det finns fler som hjälper till längs vägen. Fem brytförare från Taxi Göteborg kommer att finnas där för cyklisterna och alla bilar är utrustade med första hjälpen för både cyklisten och cykeln - plåster, cykelpump, cykelställ och reparationskit. Så vare sig det är skrubbsår eller punka så fixar vi det. Eller kanske bara en välförtjänt vattenpaus och pepp! Och skulle det behövas så kör vi både dig och din cykel i mål!

  Team Taxi Göteborg har själva med 10 cyklister under loppet den 6 maj. Kom gärna dit och heja fram dem!

  Information om Göteborgsgirot och anmälan

 • 2017-05-20

  Göteborgsvarvet 2017

  Taxi Göteborg - en del av Göteborg!

  Taxi Göteborg är officiell leverantör till Göteborgsvarvet, och har sedan flera år tillbaka varit en del av denna folkfest och en viktig kugge i hjulet för arrangemanget. Våra förare står längs med banan och hejar fram alla. Och vi kör löpare, som bryter loppet, gratis i mål.

  Team Taxi Göteborg
  Vi deltar med ett eget lag under Göteborgsvarvet, på 30 personer, och vi har även med sex lag från Team Taxi Göteborg under Stafettvarvet onsdagen den 17 maj. Lagen består av en härlig blandning av förare, anställda, kunder, partners och vänner!

  Lite kuriosa, 2016 körde vi 174 löpare, 2015 hjälpte vi 129 löpare i mål, 2014 hjälpte vi 224 och när det var en riktig värmebölja 2013 hjälpte vi hela 437 löpare.

  Vi önskar alla lycka till!

  Läs mer om Göteborgsvarvet här

 ‌​