• 2016-02-06

  Båtmässan

  Vill man se de senaste båtmodellerna, då ska man besöka Båtmässan. Varje år bjuds det på cirka 50 rykande premiärer som på mässan är utmärkta med speciella skyltar som visar om det är en världs- eller Skandinavienpremiär.

  Otroliga berättelser och nyttiga tips. Ett fullmatat scenprogram väntar. Varje dag bjuds det på inspirerande och häpnadsväckande föredrag vid "Vattnet väntar-scenen”.

  Barnens och ungdomarnas favorit på Båtmässan är Aktivitetshallen!
  I Aktivitetshallen kan du bland annat testa en surfsimulator, köra eldriven gummibåt samt ta en tur med trampbåtarna. En nyhet på årets mässa är vidare Båtmässans stora skattjakt. Runt om på mässan har Piraten gömt klistermärken och det är ditt uppdrag att finna dessa märken. Påbörja jakten och var med och tävla om fina priser!

  Sist men inte minst, den uppskattade Veteranbåtshallen går att besöka även 2016. Detta är platsen för dig som älskar träbåtar! Njut av fantastiska skapelser och lyssna på ljudet av en tändkulemotor som drar igång.

  Klicka här för att läsa mer!

 • 2016-01-18

  Made in China: Succéshowen är tillbaka

  Den historiska musikshowen som mottagit både stående ovationer och strålande recensioner är tillbaka på Kajskjul 8 vintern/våren 2016 – för tredje året i rad.

  Nu har du åter chansen att kliva in genom Kajskjul 8's saltstänkta dörrar tillsammans med Stefan Andersson och hans ensemble – rätt in i Göteborg under Svenska Ostindiska Companiets storhetstid.
  Lyssna till de både fängslande och underhållande berättelserna om nioårige Jacob Steffenburg (alias Skeppsråttan), besättningsmannen Magnus Hising och andra intressanta personer. Följ med på deras makalösa resa till Qing-dynastins Kina där några högst osannolika figurer väntar. En resa där sanna händelser blandas med humor, musik, fria tolkningar och rena fantasier.

  Läs mer och boka här

 • 2016-02-05

  Bröllop i kikar'n - succékomedi på Lisebergsteatern

  Över 80.000 gäster har sett succéföreställningen och i vår kommer den till Lisebergsteatern. På scen, förutom Jojje ”Dag-Otto” Jönsson, finns publikfavoriter som Claes Månsson, Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Mikael Riesebeck, Jeanette Capocci, Jan Holmquist och Karin Bergquist.

  Förbered dig på en lustspelskarusell utan dess like, med skratt, bröllop och romantik. Det blir med andra ord en sanslös utmaning för skrattmusklerna!

  Klicka här för att läsa mer!

 • 2015-09-17

  Orup “Viva La Pop”

  Orup har gjort stor succé i Stockholm med "Viva La Pop”. I höst kommer popkungen till Rondo i Göteborg och ger hela 53 föreställningar av den bejublade och kritikerhyllade showen.
  – Det är så jäkla roligt att göra den här showen med det här fantastiska bandet så jag känner att jag bara vill köra på. Jag har ju själv lirat på Rondo innan och även varit där och sett många andra shower och gillar verkligen stämningen i lokalen – så det kändes som ett givet nästa steg. Är ni redo? Jag är redo. Nu kör vi, säger Orup själv inför den nya höstsäsongen i Göteborg.

  Foto: Mats Bäcker

  Läs mer och boka här

 ‌​