• 2017-06-29

  Sommar på Kajskjul 8

  Även i år bjuder Kajskjul 8 på kluriga quiz, skön musikunderhållning och grill på terrassen flera kvällar i veckan. Bistro 8 och sommarverandan öppen varje dag 29 juni–14 aug från kl 11.30.

  Läs mer om sommarprogrammet här

 • 2017-07-02

  Taxi Göteborg kör på Gotland under Almedalsveckan

  Som vanligt drar Taxi Göteborg till Gotland under Almedalsveckan 2-9 juli. Med sex bilar och tre trafikledare hjälper vi våra kollegor på Gotland. Vi kör tillsammans med Taxi Stockholm och Taxi Gotland under Svea Taxi Allians, så ni kommer fram tryggt och säkert.

  Boka via www.sveataxi.se, Svea Taxi Allians app eller ring Taxi Gotland 0498-200 200

  Hälsa på oss i tältet (Skeppsbron, H109)
  Här kan du vara med och tävla om Sverigelotter och få mer information om oss på SVEA. Du får också chans att lyssna på föredrag om några av våra hjärtefrågor: miljö, kollektivavtal och vårt arbete mot människohandel och prostitution.

  Välkommen till familjen SVEA!

 • 2017-07-03

  Match Cup Sweden 3-8 juli

  Den 3-8 juli är det GKSS Match Cup Sweden på Marstrand och Taxi Göteborg är official supplier till VM i match cup-seglingen. Var på plats du också och se världseliten göra upp om segern. Det blir segling och massa festligheter runt omkring.

  Vi finns naturligtvis på plats så att alla som vill ta sig till och från tävlingen gör det snabbt och enkelt, våra taxivärdar står vid anslutning till färjan och hjälper dig att få en taxi när du behöver åka.

  Läs mer om GKSS Match Cup Sweden här

 ‌​