• 2016-08-16

  Moodtaxi under Kulturkalaset

  Behöver du bli peppad inför ett viktigt möte? Eller är du arg och behöver avreagera dig? Kanske känner du dig bara lite extra dramatisk idag. När du sätter dig i en Moodtaxi får du välja en av flera sinnesstämningar, så sätter föraren på musik därefter från Göteborgs Symfoniker.

  Moodtaxi är ett samarbete mellan Taxi Göteborg och Göteborgs Symfoniker där klassisk musik sprids till göteborgarna. Med start 15 augusti, under kulturkalaset och en månad framöver kommer nio Moodtaxi-bilar bjuda resenärerna på valfri sinnesstämning.

  Moodtaxi-bilarna kommer ha speciell stripning, men kommer att köra som vanlig taxitrafik. Om man ringer in och bokar kan man önska en Moodtaxi, och har man tur finns det en ledig. Annars är det slumpen som avgör om man hamnar i en Moodtaxi. Resenärerna kan delta i en Instagramtävling med chans att vinna biljetter till Göteborgs Symfonikers säsongsöppning den 15 september där Taxi Göteborg bjuder på resan till och från Konserthuset inom Göteborg.

 • 2016-08-26

  Tall Ships Regatta Göteborg

  Den 3-6 september 2016 står Göteborg värd för North Sea Tall Ships Regatta. Ett 30-tal av världens mest spektakulära segelfartyg har då varit ute på en veckolång havskappsegling från Blyth i England och ligger redo att välkomna allmänheten ombord i Frihamnen. Skeppen varierar från klass A till D – allt från modernare segelbåtar till fullriggare på mer än 300 fot. Upplev de unika skeppen och ta del av en bubblande folkfest med aktiviteter, underhållning och god mat för alla smaker och åldrar. Evenemanget är öppet för alla med fri entré, vi ses där!

  Tall Ships Regatta Göteborg 2016

 ‌​