• 2017-01-17

  Cykla Göteborgsgirot för Team Taxi Göteborg!

  Göteborgsgirot 140 km den 6 maj

  Taxi Göteborg är leverantör under Göteborgsgirot och kommer att finnas på plats under loppet den 6 maj. Våra brytförare är redo längs banan rustade med bland annat servicekit, vatten, cykelställ och ett glatt humör! Vill du också delta i loppet och folkfesten, ansök om en startplats för Team Taxi Göteborg.

  Göteborgsgirot 140 km är loppet som ger motionären möjlighet att mäta sig mot eliten. Loppet utgår från centrala Göteborg och cyklas på en bana som tar dig genom vackra vyer i och runt staden. Det finns en tävlingsklass för deltagare med tävlingslicens och en motionsklass som är öppen för alla över 17 år.

  Mer om Göteborgsgirot: http://goteborgsgirot.se/lopp/goteborgsgirot/

  Ansök om en plats i Team Taxi Göteborg till Göteborgsgirot

 • 2017-01-12

  Succéshowen Made in China är tillbaka

  Historiska musikföreställningen Made in China med Stefan Andersson, är dundersuccén som spelats för fullsatta salonger under tre säsonger. Efter stående ovationer och strålande recensioner lägger Made in China nu åter till på Kajskjul 8.
  Nypremiär fredagen den 13 januari 2017.

  Nu har du åter chansen att kliva in genom Kajskjul 8's saltstänkta dörrar tillsammans med Stefan Andersson och hans ensemble – rätt in i Göteborg under Svenska Ostindiska Companiets storhetstid.

  Lyssna till de fängslande och underhållande berättelserna från Ostindiefararen Götheborg - om tjuvpassageraren "Skeppsråttan", besättningsmannen Magnus Hising och andra spännande personer. Följ med på deras makalösa resa till Qing-dynastins Kina där både pirater och andra högst osannolika figurer väntar. En resa där sanna händelser blandas med humor, musik, fria tolkningar och rena fantasier.

  Läs mer och boka här

 • 2017-01-19

  Thomas Petersson - Tillbaka i verkligheten

  En helt ny enmansshow av och med Röinges roligaste man Thomas Petersson. Efter de senaste succéerna med Best of och skakad inte störd, är det nu äntligen dags för denna sympatiske hallännings tredje komiska monolog "Tillbaka i verkligheten". I januari kommer han till Lisebergsteatern i Göteborg för att spela nio exklusiva föreställningar och fortsätter därefter på turné i Sverige.

  Under förra turnéns slutspurt gick jag som vanligt ut i foajén för att säga adjö till publiken. En herre kom fram, med sin rock över armen, tog min hand och tackade för kvällen och sa: Jaha du Thomas, när kommer du tillbaka med nästa show? Bara så vi vet när vi skall köpa biljetter till nästa gång!

  En varm känsla spred sig i mig och jag förklarade att, det kan nog dröja ett tag innan jag har fått ihop en ny show. Jag tänkte efteråt att, vilken ynnest att ha en så fantastisk publik! Och sen tänkte jag, dags att börja jobba på nästa show… och genast var jag: Tillbaka i verkligheten!

  Läs mer om showen och boka biljetter här

 ‌​