• 2015-09-17

  Orup “Viva La Pop”

  Orup har gjort stor succé i Stockholm med "Viva La Pop”. I höst kommer popkungen till Rondo i Göteborg och ger hela 53 föreställningar av den bejublade och kritikerhyllade showen.
  – Det är så jäkla roligt att göra den här showen med det här fantastiska bandet så jag känner att jag bara vill köra på. Jag har ju själv lirat på Rondo innan och även varit där och sett många andra shower och gillar verkligen stämningen i lokalen – så det kändes som ett givet nästa steg. Är ni redo? Jag är redo. Nu kör vi, säger Orup själv inför den nya höstsäsongen i Göteborg.

  Foto: Mats Bäcker

  Läs mer och boka här

 • 2015-09-18

  Jerry Williams “Man måste lira”

  Nu är han tillbaka på Kajskjul 8 efter att i snart två år ägnat sig åt annat. Men det är svårt att hålla sig borta från scenen. Tillsammans med sitt 8-mannaband intar han scenen med showen “Man måste lira”, en avskalad och personlig föreställning, laddad med favoritlåtarna.

  Foto: Niclas Brunzell

  Läs mer och boka biljetter här

 • 2015-09-24

  Bokmässan

  Den 24- 27 september är det återigen dags för Svenska Mässan att fyllas med bokälskare. Bokmässan är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen, men lockar också många glada entusiaster, och tillsammans blir det runt 100 000 besökare. I år är Ungern, Island och yttrandefrihet i fokus. Torsdag och fredag förmiddag är främst för branschen, medan fredag eftermiddag, lördag och söndag är för alla.

  Foto: Niklas Maupoix

  Läs mer och boka biljett här

 • 2015-09-25

  Tresteg i snedsteg

  Äntligen får vi se Thomas Petersson och Annika Andersson på samma scen samtidigt – det var 14 år sen sist! I höst spelar de mot varandra i komedin ”Tresteg i Snedsteg” på Lisebergsteatern. I övriga roller ser vi farsfavoriter som Robert Gustavsson, Carina Lidbom, Robin Stegmar och Anna-Karin Palmgren m.fl. Föreställningen utspelar sig i 60-talets Göteborg och kryllar förstås av trassliga relationer, snedsteg, kärleksaffärer och rappa dialoger. För regin står Adde Malmberg. Tresteg i snedsteg har premiär på Lisebergsteatern den 25 september.

  Foto: Mats Bäcker

  Läs mer och boka biljetter här

 ‌​