• 2017-01-17

  Cykla Göteborgsgirot för Team Taxi Göteborg!

  Göteborgsgirot 140 km den 6 maj

  Taxi Göteborg är leverantör under Göteborgsgirot och kommer att finnas på plats under loppet den 6 maj. Våra brytförare är redo längs banan rustade med bland annat servicekit, vatten, cykelställ och ett glatt humör! Vill du också delta i loppet och folkfesten, ansök om en startplats för Team Taxi Göteborg.

  Göteborgsgirot 140 km är loppet som ger motionären möjlighet att mäta sig mot eliten. Loppet utgår från centrala Göteborg och cyklas på en bana som tar dig genom vackra vyer i och runt staden. Det finns en tävlingsklass för deltagare med tävlingslicens och en motionsklass som är öppen för alla över 17 år.

  Mer om Göteborgsgirot: http://goteborgsgirot.se/lopp/goteborgsgirot/

  Ansök om en plats i Team Taxi Göteborg till Göteborgsgirot

 • 2017-01-12

  Succéshowen Made in China är tillbaka

  Historiska musikföreställningen Made in China med Stefan Andersson, är dundersuccén som spelats för fullsatta salonger under tre säsonger. Efter stående ovationer och strålande recensioner lägger Made in China nu åter till på Kajskjul 8.
  Nypremiär fredagen den 13 januari 2017.

  Nu har du åter chansen att kliva in genom Kajskjul 8's saltstänkta dörrar tillsammans med Stefan Andersson och hans ensemble – rätt in i Göteborg under Svenska Ostindiska Companiets storhetstid.

  Lyssna till de fängslande och underhållande berättelserna från Ostindiefararen Götheborg - om tjuvpassageraren "Skeppsråttan", besättningsmannen Magnus Hising och andra spännande personer. Följ med på deras makalösa resa till Qing-dynastins Kina där både pirater och andra högst osannolika figurer väntar. En resa där sanna händelser blandas med humor, musik, fria tolkningar och rena fantasier.

  Läs mer och boka här

 • 2017-01-30

  Lena Philipsson - Jag är ingen älskling

  "Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den beskrivs av Aftonbladet som "Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort”?

  Förutom några av hennes största hits genom åren innehåller "Jag är ingen älskling” även låtar från Lena Philipssons senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon skrivit all musik själv och resultatet hyllas av recensenterna. Expressen skriver att det är "uppriktigt på ett älskvärt sätt", Dagens Nyheter att albumet består av "tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert".

  Showen ”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.

  Läs mer och boka biljetter här

 ‌​