• 2014-11-25

  Julgåva till Barncancerfonden

  Taxi Göteborg är vänföretag till Barncancerfonden, och har precis som förra året skänkt en gåva till dem inför julen.

 • 2014-11-25

  Vinn biljetter till VM i innebandy

  Vi tävlar nu ut två biljetter till VM i innebandy lördagen den 6 december, då bland annat matchen mellan Sverige och Lettland går. Biljetterna ger dig entré till VM-området och alla matcher hela lördagen.

  Maila svar på frågorna nedan tillsammans med namn, telefon och adress till rebecca.sinnerstedt@taxigoteborg.se . Svara senast 1 december för chans att vinna.

  Hur många spelare från varje lag får det vara på plan under en innebandymatch?
  Vilket är ditt jul-smultronställe i Göteborg och varför?

  Läs mer om evenemanget här

 • 2014-10-27

  Planerad driftstörning telefoni 27 okt kl 22-23

  Idag måndagen den 27:e oktober kl 22:00-23:00 kommer vi uppgradera vår telefonväxel, talsvarssystem och hänvisningssystem.

  Det betyder att det inte kommer gå att ringa till kundtjänst eller växeln under denna timmen. Webbokning och vår app kommer att fungera som vanligt, det är bara telefonen som inte kommer fungera.

 • 2014-10-16

  Taxi Göteborg är partners till VM i innebandy 2014

  Den 5-14 december är det dags för herrarna att avgöra vem som är bäst i världen på innebandy, här i Göteborg. Taxi Göteborg är stolta partners till mästerskapet och kommer som sådana att finnas på plats vid tävlingsområdet med våra bilar, redo att köra dig dit du vill.

  Vi kommer också att tävla ut biljetter till matcher, håll utkik efter dem här eller på vår facebook.

  Foto Per Wiklund.

  Läs mer om mästerskapet här.

 • 2014-10-09

  Den rosa månaden

  Oktober är ”den rosa månaden” då olika organisationer uppmärksammar bröstcancer. Vi hjälper gärna till, och kommer därför påminna om att gå på mammografi med denna dekal på alla våra bilar. Så här ser den ut. Ni kanske redan sett någon av dem på stan?