• 2014-07-24

  Taxi Göteborg söker extrapersonal till kundtjänst

  Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

  Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Med modern datakommunikation förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

  Du som söker ska ha datorvana och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi uppskattar erfarenhet från arbetsuppgifter inom liknande tjänster inom servicenäringen.

  Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, ansvarstagande och stresstålig. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare.

  Tjänsten omfattar i första hand helgkvällar och –nätter.

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Hagström, telefon 031-65 15 08. Ansökan skickas till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se. Sista ansökningsdag är 18 augusti 2014.

 • 2014-06-19

  Glad midsommar önskar Taxi Göteborg

  Glad midsommar allihopa! Här är tips på var du kan fira morgondagen. Och vill du åka taxi så här i midsommartider så är du inte ensam. Det är bäst att vara ute i god tid, och var beredd på "var god dröj". Mellan kl 24.00 på fredagen och kl 06.00 på lördagen kommer det inte gå att förboka, på grund av högt tryck. Det är också en viss risk för trafikköer på vägarna. Men förr eller senare så kommer man fram, så ta det lugnt och ha en riktigt härlig midsommarhelg!

  Här kan du fira midsommar i Göteborg

 • 2014-06-09

  Vinn biljetter till Diggiloo

  På lördag 14 juni intar Digiloo trädgårdsföreningen i Göteborg, och det bjuds på uppträdaden från flera skönsjungande artister. Vinn två biljetter till showen genom att svara på frågan nedan via ett eller mail till rebecca.johansson@taxigoteborg.se. Skriv också varför just du vill ha biljetterna och skriv facebook i ämnesraden. Senast tisdag 10 juni.

  Enligt svensk lag ska alla taxibilar ha prisinformation på bilen. Var hittar du den?

  Läs mer om showen och artisterna här

 • 2014-06-03

  Göteborgsvarvet - tack för i år!

  Lördagen den 17 maj var det äntligen dags för Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton. Taxi Göteborg var som vanligt på plats!

  Vi hade 20 “brytförare” utplacerade på 18 platser och 14 av dessa hade hjärtstartare i bilen, som vi lyckligtvis slapp använda. Vi hjälpte 224 löpare till mål, ungefär hälften så många som förra året då det var en riktig värmebölja.

  Vårt lag Team Taxi Göteborg kämpade sig runt banan. I år sprang de i gula härliga tröjor med vår taxigubbe Stig på ryggen, och fick många glada hejarop från publiken tack vare detta. Satt ni och lyssnade på radio kanske ni hörde vår förare Christer, han körde nämligen som vanligt Mix Megapol-Erik runt banan som sände från varvet, och var också med och kommenterade.

  Stort tack till alla som var på plats och gjorde det till den folkfest det var.

  På vår facebook hittar ni ännu fler bilder från varvet.

 • 2014-04-22

  Underhållsarbete av system 22/4 kl 22.00-22.30

  Tisdag 22 april, på kvällen mellan klockan 22.00 och 22.30 kommer Taxi Göteborg göra ett kortare underhållsarbete av våra system. Detta kan komma att påverka webbokningen under nämnda halvtimme. Stöter du på problem med webbokningen då hänvisar vi till att boka via telefon 031-650 000.