• 2014-12-16

  Taxi Göteborg samarbetar med Adsome

  Taxi Göteborg har startat ett samarbete med Adsome kring arbetet med våra reklamplatser på fordonen.

  Läs mer om Adsome här på deras hemsida.

 • 2014-12-04

  Grattis Anna

  Grattis till Anna Nordenadler som vann 2 biljetter till innebandy VM den 6 december! Hon hade rätt i att varje lag har sex spelare på planen, fem utespelare och en målvakt. Dessutom delade hon med sig av detta finna jultips:

  “Mitt julsmultronställe i Göteborg är faktiskt att promenera längst med den upplysta vackra promenaden från Liseberg, via södra vägen, Avenyn och bort till Haga för att där avsluta på café Husaren med en gigantisk Hagabulle och en varm kopp choklad med vispgrädde! Mums!”

  Foto: Dick Gillberg/Innebandy VM

 • 2014-11-25

  Julgåva till Barncancerfonden

  Taxi Göteborg är vänföretag till Barncancerfonden, och har precis som förra året skänkt en gåva till dem inför julen.

 • 2014-11-25

  Vinn biljetter till VM i innebandy

  Vi tävlar nu ut två biljetter till VM i innebandy lördagen den 6 december, då bland annat matchen mellan Sverige och Lettland går. Biljetterna ger dig entré till VM-området och alla matcher hela lördagen.

  Maila svar på frågorna nedan tillsammans med namn, telefon och adress till rebecca.sinnerstedt@taxigoteborg.se . Svara senast 1 december för chans att vinna.

  Hur många spelare från varje lag får det vara på plan under en innebandymatch?
  Vilket är ditt jul-smultronställe i Göteborg och varför?

  Läs mer om evenemanget här

 • 2014-10-27

  Planerad driftstörning telefoni 27 okt kl 22-23

  Idag måndagen den 27:e oktober kl 22:00-23:00 kommer vi uppgradera vår telefonväxel, talsvarssystem och hänvisningssystem.

  Det betyder att det inte kommer gå att ringa till kundtjänst eller växeln under denna timmen. Webbokning och vår app kommer att fungera som vanligt, det är bara telefonen som inte kommer fungera.