• 2016-09-02

  Taxi Göteborg söker extrapersonal till kundtjänst!

  Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

  Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Med modern datakommunikation förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

  Du som söker ska ha datorvana, god lokalkännedom och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi uppskattar erfarenhet från arbetsuppgifter inom liknande tjänster inom servicenäringen.

  Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare.

  Taxi Göteborg EF eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en etnisk och kulturell mångfald bland våra medarbetare. Då flertalet av anställda på kundtjänst idag är kvinnor, ser vi gärna män som sökande.

  Tjänsterna gäller timanställning. I första hand helgnätter, men även övriga tider under veckodagarna vid behov.

  För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Jonas Hagström på
  tel: 031-65 15 08 eller Antonio Godino på tel: 031-65 15 20.
  Maila din ansökan till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se

  Fakta om Taxi Göteborg:

  Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag.

  Taxi Göteborg grundades 1922 och är idag en ekonomisk förening med cirka 200 medlemmar, 1 100 förare och 430 fordon. Cirka 100 personer arbetar i den centrala organisationen, huvudsakligen i kundtjänst.

  Vår verksamhet bedrivs med modern teknik och effektiva system, exempelvis digital telefonväxel och GPS-baserat trafikledningssystem.

  Med ledorden tillgänglighet, pålitlighet och professionalism står vi varje dag till tjänst för företag, samhälle och privatpersoner. Taxi Göteborg verkar i Göteborg, Trestad, Lerum, Kungälv och Alingsås.

 • 2016-06-23

  Vår webbokning är under utveckling 23 juni

  Vi förbättrar vår webbokning och behöver därför stänga ner den för underhåll idag 23 juni klockan 10.00- 16.00. Vi ber om ursäkt för avbrottet.

  Vi hänvisar er till att boka via vår app eller att ringa in på telefonnummer 031-650 000 så hjälper vi er gärna.

 • 2016-05-17

  Göteborgsvarvet & Stafettvarvet

  På lördag händer det - Göteborgsvarvet och över 64 000 anmälda löpare intar stadens gator.
  Vi har liksom tidigare år 18 stationer med brytbilar längs hela Göteborgsvarvet för att transportera löpare som bryter av någon anledning. Flera av bilarna är utrustade med hjärtstartare om olyckan skulle vara framme.

  Team Taxi Göteborg är med i både Göteborgsvarvet och Stafettvarvet. Vi har 30 löpare som springer Göteborgsvarvet och i Stafettvarvet har vi 6 st lag anmälda. Alla våra löpare springer i våra fina tröjor - heja på oss så att vi tar oss i mål.

 • 2016-05-13

  Göteborgsgirot

  Lördagen 7 maj genomfördes Göteborgsgirot 140km på stadens gator. Taxi Göteborg fanns representerade längs banan och erbjöd transport till närmaste depå för deltagare som bröt av olika anledningar.
  Vi hade äran att köra 27 st cyklister med deras cyklar till närmaste depå.

 • 2016-03-08

  Följ oss på Instagram!

  Året runt, dygnet runt, 10 000 mil per dag. Detta är Taxi Göteborgs vardag. Detta är våra chaufförers arbetsplats.

  https://www.instagram.com/taxigoteborg/

  Följ oss här!