• 2014-10-16

  Taxi Göteborg är partners till VM i innebandy 2014

  Den 5-14 december är det dags för herrarna att avgöra vem som är bäst i världen på innebandy, här i Göteborg. Taxi Göteborg är stolta partners till mästerskapet och kommer som sådana att finnas på plats vid tävlingsområdet med våra bilar, redo att köra dig dit du vill.

  Vi kommer också att tävla ut biljetter till matcher, håll utkik efter dem här eller på vår facebook.

  Foto Per Wiklund.

  Läs mer om mästerskapet här.

 • 2014-10-09

  Den rosa månaden

  Oktober är ”den rosa månaden” då olika organisationer uppmärksammar bröstcancer. Vi hjälper gärna till, och kommer därför påminna om att gå på mammografi med denna dekal på alla våra bilar. Så här ser den ut. Ni kanske redan sett någon av dem på stan?

 • 2014-07-24

  Taxi Göteborg söker extrapersonal till kundtjänst

  Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

  Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Med modern datakommunikation förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

  Du som söker ska ha datorvana och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi uppskattar erfarenhet från arbetsuppgifter inom liknande tjänster inom servicenäringen.

  Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, ansvarstagande och stresstålig. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare.

  Tjänsten omfattar i första hand helgkvällar och –nätter.

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Hagström, telefon 031-65 15 08. Ansökan skickas till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se. Sista ansökningsdag är 18 augusti 2014.

 • 2014-06-19

  Glad midsommar önskar Taxi Göteborg

  Glad midsommar allihopa! Här är tips på var du kan fira morgondagen. Och vill du åka taxi så här i midsommartider så är du inte ensam. Det är bäst att vara ute i god tid, och var beredd på "var god dröj". Mellan kl 24.00 på fredagen och kl 06.00 på lördagen kommer det inte gå att förboka, på grund av högt tryck. Det är också en viss risk för trafikköer på vägarna. Men förr eller senare så kommer man fram, så ta det lugnt och ha en riktigt härlig midsommarhelg!

  Här kan du fira midsommar i Göteborg

 • 2014-06-09

  Vinn biljetter till Diggiloo

  På lördag 14 juni intar Digiloo trädgårdsföreningen i Göteborg, och det bjuds på uppträdaden från flera skönsjungande artister. Vinn två biljetter till showen genom att svara på frågan nedan via ett eller mail till rebecca.johansson@taxigoteborg.se. Skriv också varför just du vill ha biljetterna och skriv facebook i ämnesraden. Senast tisdag 10 juni.

  Enligt svensk lag ska alla taxibilar ha prisinformation på bilen. Var hittar du den?

  Läs mer om showen och artisterna här