• 2015-01-22

  Ny bättre webbokning för privatkunder

  Nu får vår webbokning för privatkunder ett nytt utseende. Detta är en del i att vi vill skapa en enhetlig och plattformsoberoende webbokning. Webbokningen kommer att se likadan ut och fungera på samma sätt oavsett om du bokar via dator, mobil eller surfplatta. Snyggt och smidigt helt enkelt!

  Företagssidan ser ut som vanligt, men den kommer att uppdateras och få samma utseende längre fram.

  Gå in och testa den här.

 • 2015-01-13

  Spring Göteborgsvarvet eller Stafettvarvet med oss!

  I maj är det dags för Göteborgsvarvet igen! Som vanligt har vi ett lag, Team Taxi Göteborg. Nytt för i år är att du även kan springa Stafettvarvet med oss. Ett lag på fem personer delar på sträckan 20 km, och springer alltså 4 km var. Perfekt för den som tycker 21 km känns tufft men ändå vill motionera och vara en del av folkfesten. Vill du springa Göteborgsvarvet eller Stafettvarvet med oss?

  Läs mer och ansök här.

 • 2015-01-10

  Information inför ovädret Egon

  Ovädret Egon närmar sig Västsverige under eftermiddagen/kvällen med rejäl nederbörd och kraftiga vindar. Detta lär skapa problem i trafiken. Om läget förvärras kan vi neka till körningar och i värsta fall tvingas att stänga ner vår verksamhet. I skrivande stund har vi bilar ute. Ta det försiktigt om ni ger er ut och ta hand om er i blåsten.

 • 2014-12-19

  Tips om du ska åka taxi under jul eller nyår

  Under jul och nyår är det många som vill åka taxi, och just därför finns det risk för köer och längre väntetider än vanligt. Under julafton och juldagen går det bra att förboka, men tänk på att åka tidigare än du hade gjort annars när du ska passa tider till flyg, tåg och buss.

  Åker du med barn under helgerna är det ett tips att ta med en egen bilbarnsstol. Du kan alltid boka bil med bilbarnstol hos oss via vår telefonbokning, men risken är att du råkar ut för längre väntetid under storhelger som dessa. För mer info om att resa med barn se Resa- Resa med barn.

  På nyårsafton mellan kl 00- 06 tar vi inte emot förbokningar. Vi har stort tryck på taxiresor under denna tid så se till att ha god tid på dig, vart du än ska. Ska du åka till flyg, tåg eller buss är det extra viktigt att du åker tidigare än vanligt.

  Skulle du råka ut för telefonkö är vår webbokning eller app ett hett tips. Tänk dock på att det inte går att förboka på nyårsafton mellan kl 00- 06 här heller, och som sagt var ute i god tid.

  Hoppas ni alla får en riktigt härlig jul- och nyårshelg, och ta det lugnt i trafiken.

 • 2014-12-19

  Prisjustering 9 februari 2015

  Måndagen den 9 februari 2015 justerar vi våra priser. Detta gör vi på grund av ökade omkostnader. Justeringarna gäller priserna för personbil, storbil och fastpriser till och från flygplatserna. Har ni några frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att kontakta oss.

  Personbil
  Startavgift ändras till 47 kr
  Sträckpris vardagar kl 09 – 15 ändras till 13,21 kr
  Sträckpris övrig tid ändras till 15,44 kr
  Jämförpris* vardagar kl 09 – 15 ändras till 304 kr
  Jämförpris* övrig tid ändras till 328 kr

  Storbil
  Startavgift ändras till 61 kr
  Sträckpris vardagar kl 09 – 15 ändras till 17,17 kr
  Sträckpris övrig tid ändras till 20,07 kr
  Timpris vardagar kl 09– 15 ändras till 647 kr
  Timpris övrig tid ändras till 657 kr
  Jämförpris* vardagar kl 09 – 15 ändras till 394 kr
  Jämförpris* övrig tid ändras till 426 kr

  Fastpriser till och från flygplatserna
  Fastpris under 499 kr höjs med 10 kr
  Fastpris mellan 500 och 599 kr höjs med 15 kr
  Fastpris mellan 600 och 699 kr höjs med 20 kr
  Fastpris över 700 kr höjs med 25 kr

  Samtliga priser är ordinarie priser, dvs exklusive avtalsrabatt men inklusive moms.
  * Jämförpris= pris för en resa som tar 15 min och är 10 km lång.