• 2015-06-23

  Vi söker engagerade trafikledare med erfarenhet från taxibranchen

  Gillar du att arbeta i ett högt tempo och har god lokalkännedom inom Göteborgsområdet? Detta är en tjänst för dig som tänker framåt och gillar att ha koll på läget! Taxi Göteborg söker just nu flera nya pigga och engagerade trafikplanerare!

  OM TJÄNSTEN
  Taxi Göteborg letar just nu efter fem nya trafikplanerare till vårat kontor i Göteborg. Som trafikplanerare arbetat du tätt ihop med flera delar av Taxi Göteborgs organisation som till exempel förare och kundtjänstmedarbetare.

  ARBETSUPPGIFTER
  Som trafikplanerare ansvarar du för det dagliga trafikflödet av Taxi Göteborgs taxibilar ute i trafiken och ser till att rätt fordonsflotta alltid finns tillgänglig. Genom god framförhållning har du som trafikplanerare övergripande koll på bokningsläget där du till din hjälp har tillgång till datoriserade övervakningssystem och telefon. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genom tillgänglig information planera styrningen av trafikflödet. Arbetet innebär en tät kontakt med förarna ute i trafiken samt med övriga interna kollegor. Tjänsten kommer även att innebära att man hjälper till med inkommande bokningssamtal och stöttar upp där det behövs då personalen på Taxi Göteborg alltid hjälper varandra!

  VI SÖKER DIG SOM
  Är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabba ändringar. Du strukturerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och tar ansvar för att arbetet utförs korrekt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och behåller ett realistiskt perspektiv, även i pressade situationer. Vi ser att du arbetat inom taxibranschen och har tidigare erfarenhet av trafikplanering.

  Krav på dig som söker tjänsten är att du talar svenska och engelska, har god lokalkännedom om Göteborgsområdet och B-körkort.

  START: Under september och oktober, hänsyn tas till ev. uppsägningstid
  OMFATTNING: 90 %, skiftarbete, Tillsvidare
  PLATS: Göteborg
  SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Löpande urval (sista datum 2015-08-09)

  KONTAKT
  Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa under kontorstid.
  Antonio Godino 031-65 15 20 (fram till 19/7)
  Jonas Hagström 031-65 15 08 (från 20/7 och framåt)

  ANSÖKAN
  Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via mail omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
  ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se

 • 2015-06-23

  Grattis Frida!

  Stort grattis till Frida som vunnit en plats på en av tävlingsbåtarna under Stena Match Cup Sweden den 1 juni, en så kallad "hot seat". Hon blir vår person på plats, mitt i händelsernas centrum.

  Här kan ni se hennes vinnarinlägg på Instagram

 • 2015-06-09

  Tävling! Vinn en plats på en av tävlingsbåtarna under Stena Macht Cup 1 juni

  Vi tävlar ut en så kallad Hot Seat under Stena Match Cup som hålls vid Marstrand 29 juni- 5 juli. Vinner du får du uppleva tävlingen från en av tävlingsbåtarna under racet onsdagen 1 juli, mitt i händelsernas centrum?

  Så här tävlar du:
  Varför ska just du vinna detta, och bli vår person på plats? Ta en bild på dig själv i eller vid en av våra bilar. Lägg upp bilden på Facebook, Instagram eller Twitter och tagga #Taxigoteborg och #SMC15. I en mening, förklara varför du ska vinna platsen. Tänk på att din Facebook, Instagram eller Twitter måste vara öppen/offentlig för att vi ska kunna se inlägget. Skicka gärna ett mail till rebecca.sinnerstedt@taxigoteborg.se så att vi inte missar ditt inlägg. Vinnaren utses den 23 juni, och läggs upp på vår facebooksida och hemsida.

 • 2015-06-04

  Få bonus på dina taxiresor utan att dra ett kort

  Nu kan du som privatkund samla bonus på dina taxiresor utan att dra ett Taxikortet privat i bilen. Istället har du ett privatkonto, som gör det enklare och smidigare.

  Skapa ett privatkonto genom att följa länken nedan. Efter att ha skapat ditt privatkonto kan du logga in med det när du bokar resor via www.650000.se. Då samlas din bonus automatiskt när du reser, utan att du behöver dra något kort i bilen. Har du ett Taxikortet privat sedan innan så kan du koppla det till privatkontot.

  Du kan boka från din mobil, surfplatta eller dator, så länge du gör bokningen via vår hemsida www.650000.se. Om du bokar via appen, ringer och bokar eller tar du en bil på stan måste du dock dra Taxikortet privat för att samla bonus.

  Klicka här för att skaffa ett privatkonto

 • 2015-06-02

  Uppdaterad webbokning

  I morgon förmiddag den 3 juni kommer vår webbokning att uppdateras ytterligare. I uppdateringen ingår bokning på engelska, bokning av storbil och ett nytt utseende. Detta är också ett steg på vägen för att möta kommande företagsanpassningar.

  Uppdateringen kan innebära en kortare driftstörning. Skulle du få problem så går det att boka via vår app eller genom att ringa 031-650000.