• 2015-09-15

  Vi stöttar ”Nolltolerans mot mobbing”

  Nolltolerans mot mobbing är en organisation som arbetar mot mobbning, trakasserier och kränkande behandling mot barn och ungdomar. De arbetar främst förebyggande genom att informera i skolor, skapar informationsmaterial i form av film och tidningar. Men de har också en stödjande verksamhet som till exempel stödverksamhet för utsatta barn.

  Vi tycker att detta är en viktig fråga och är därför stödföretag till Nolltolerans mot mobbing.

  Läs mer om Nolltolerans mot mobbning här

 • 2015-09-15

  Tillfälligt problem med kortbetalningsterminaler

  Uppdatering: Problemet ska nu vara löst, men det kan vara lite långsamt det första.

  I samband med en uppdatering fick vi problem med vissa av våra kortbetalningsterminaler. Vi beklagar detta, och arbetar så fort som möjligt för att lösa det.

 • 2015-08-27

  Sjung dig hem och få en gratis resa

  Under september 2015 har vi två "sjung-dig-hem-bilar" som är utrustade med karaoke. Du känner igen dem på den stora micken i takskylten. Du kan inte välja dem när du bokar, det är slumpen som avgör, eller om du lyckas få tag i en på stan.

  När du kliver in i bilen får du två val- åka som vanligt- eller sjunga karaoke och få resan gratis, samtidigt som Taxi Göteborg skänker pengar till välgörenhet. Det hela filmas, och de härligaste och gladaste klippen läggs upp på vår Youtube och Facebooksida.

  Så ser du en taxi med en mick på taket, ta chansen och få en extra rolig och musikalisk taxiresa.

  På vår youtube-kanal hittar du våra sjung dig hem-filmer

 • 2015-08-13

  Bugg i vår webbokning

  Vi har upptäckt en bugg i vår webbokning för privatkunder. Om du har Windows 8.1 på din dator och använder dig av Internet Explorer så dyker inte fälten upp där du fyller i information om din bokning, som varifrån du vill åka och när. Om du testar en annan webbläsare som Crome eller Firefox så ska det fungera. Vi arbetar för att åtgärda buggen.

 • 2015-06-23

  Vi söker engagerade trafikledare med erfarenhet från taxibranchen

  Gillar du att arbeta i ett högt tempo och har god lokalkännedom inom Göteborgsområdet? Detta är en tjänst för dig som tänker framåt och gillar att ha koll på läget! Taxi Göteborg söker just nu flera nya pigga och engagerade trafikplanerare!

  OM TJÄNSTEN
  Taxi Göteborg letar just nu efter fem nya trafikplanerare till vårat kontor i Göteborg. Som trafikplanerare arbetat du tätt ihop med flera delar av Taxi Göteborgs organisation som till exempel förare och kundtjänstmedarbetare.

  ARBETSUPPGIFTER
  Som trafikplanerare ansvarar du för det dagliga trafikflödet av Taxi Göteborgs taxibilar ute i trafiken och ser till att rätt fordonsflotta alltid finns tillgänglig. Genom god framförhållning har du som trafikplanerare övergripande koll på bokningsläget där du till din hjälp har tillgång till datoriserade övervakningssystem och telefon. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att genom tillgänglig information planera styrningen av trafikflödet. Arbetet innebär en tät kontakt med förarna ute i trafiken samt med övriga interna kollegor. Tjänsten kommer även att innebära att man hjälper till med inkommande bokningssamtal och stöttar upp där det behövs då personalen på Taxi Göteborg alltid hjälper varandra!

  VI SÖKER DIG SOM
  Är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabba ändringar. Du strukturerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och tar ansvar för att arbetet utförs korrekt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och behåller ett realistiskt perspektiv, även i pressade situationer. Vi ser att du arbetat inom taxibranschen och har tidigare erfarenhet av trafikplanering.

  Krav på dig som söker tjänsten är att du talar svenska och engelska, har god lokalkännedom om Göteborgsområdet och B-körkort.

  START: Under september och oktober, hänsyn tas till ev. uppsägningstid
  OMFATTNING: 90 %, skiftarbete, Tillsvidare
  PLATS: Göteborg
  SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Löpande urval (sista datum 2015-08-09)

  KONTAKT
  Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa under kontorstid.
  Antonio Godino 031-65 15 20 (fram till 19/7)
  Jonas Hagström 031-65 15 08 (från 20/7 och framåt)

  ANSÖKAN
  Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via mail omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
  ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se