• 2017-11-09

  EU-toppmötet 16-17 november

  Under EU-toppmötet, 16-17 november, kommer det vara begränsad framkomlighet i trafiken. Vi kan därför inte garantera leverans under dessa två dagar.

  - Vi kan inte garantera att du blir hämtad vid utsatt tid. Välj därför att åka med mycket god marginal.

  - Vi kan inte garantera att du blir lämnad vid utsatt tid. Välj därför att åka med mycket god marginal.

  - Vi kommer inte erbjuda någon ersättning vid resor som blir försenade på grund av eventet, eftersom vi inte kan styra över händelserna.


  TIPS FRÅN POLISEN!
  För att undvika de mest kritiska tiderna fredagen den 17 november rekommenderas trafikanter till och från Göteborgsområdet samt inom Göteborg att om möjligt resa innan kl. 07.00, mellan kl.10.00 och kl.12.00 och efter kl. 18.00.

  Resor till/från Landvetter flygplats:
  Torsdag: Se till att vara där före kl. 12. Därefter kommer det bli störningar. Efter kl. 18 lättar det igen.
  Fredag: Försök vara ute på Landvetter före kl.13.00. Sen är det svårt att säga när trafiken lättar under eftermiddagen.

  För vidare information om trafikläget och om det påverkar olika delar i stan se nedan länkar. Vi själva vet inte mer om situationen än det som nämns här.

  Polisen
  https://polisen.se/Vastra_Gotaland/Aktuellt/Nyheter/Vastra-Gotaland/okt-dec/Var-beredd-pa-trafikstorningar-i-Goteborgsomradet-16-17-november/

  Trafiken.se
  https://trafiken.nu/goteborg/arkiv/2017/rakna-med-trafikstorningar-vid-eu-mote/

  Västtrafik
  http://www.vasttrafik.se/#!/om-vasttrafik/nyheter/sa-paverkas-trafiken-vid-eu-toppmotet-16-17-november/

 • 2017-10-03

  Sökes: Chaufför för specialfordon hos Taxi Göteborg

  Är du redo för det gladaste och ett av de viktigaste yrkena i Göteborg? Vi på Taxi Göteborg söker dig som vill bli förare till vårt avtal med Göteborgs Färdtjänst gällande Specialfordon Klass 1. Du kommer vara vårt ansikte utåt!
  Vi söker dig som vill arbeta heltid med fast lön och ett fast schema.
  På Taxi Göteborg anställer vi duktiga och ansvarstagande chaufförer. Som chaufför betyder du otroligt mycket för oss, vilket även kommer med förväntningar. Vi förväntar oss att Du bemöter varje kund på ett trevligt sätt och har ett ständigt servicetänk. Din viktigaste uppgift är att säkert transportera människor i Taxi Göteborgs och Göteborgs Färdtjänst namn. Kunden ska alltid vara nöjd när vi lämnar dem.

  Vi har stora krav på noggrannhet, servicekänsla och fräschhet. Du har ett stort ansvar! För att klara arbetet som chaufför hos Taxi Göteborg måste du uppfylla följande krav:

  Vi kräver:
  B-Körkort
  Behärska det svenska språket i både tal och skrift

  Taxilegitimation är en fördel. Men har du inte detta kommer du att få utbildning via Taxi Göteborg och GöteborgsFärdtjänst - detta är en kostnad som åkerierna kommer att stå för.

  Du får:
  Fast lön
  Fasta schemalagda tider
  Kollektivavtal

  Skicka in din ansökan redan idag:
  ansokan@taxigoteborg.se

  Vid frågor ring antingen Pierre Cederberg, 0707-651402 eller Nadjmeldin Mohammadi 0707651135

 • 2017-09-29

  Vill du springa GöteborgsVarvet?

  Har du myror i brallan?

  Gör dig redo för Göteborgsvarvet med Taxi Göteborg den 19 maj 2018! Jo, det är helt sant. Taxi Göteborg erbjuder återigen platser utan kostnad till det storslagna varvet och vill gärna att du tar det långa klivet före med just oss. Dessutom startar vi bland de första och erbjuder fantastiskt snygga löpartröjor. 🎧🏆

  Om du vill anmäla intresse klickar du bara på länken här så kommer vi kontakta dig om just du får en startplats med oss. 👇

  https://www.facebook.com/taxigoteborg650000/posts/1753321944681075

 • 2017-09-29

  Demonstrationer i helgen (30 september 2017)

  I helgen kommer Nordisk Motståndsrörelse marschera genom Göteborg. Detta betyder att vi inte kommer kunna köra dig överallt i stan. Se länken nedan för mer information och om det påverkar just din resa.

  Information om demonstration

 • 2017-08-14

  Vi söker extrapersonal till vår kundtjänst!

  Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

  Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Via interna data- och kommunikationssystem förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

  Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du ska ha datorvana och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare. Lokalkännedom är en fördel.

  Tjänsten är timanställning. Grunden är fredag och lördag natt varannan helg och övriga tider vid behov.

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
  Jonas Hagström, telefon 031-65 15 08.
  Anna Henriksson, telefon 031-65 15 20.

  Rekrytering sker kontinuerligt.
  Ansökan skickas till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se  Fakta om Taxi Göteborg:

  Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Företaget grundades 1922 och är idag en ekonomisk förening med cirka 160 medlemmar, 1100 förare och 450 fordon. Cirka 100 personer arbetar i den centrala organisationen, huvudsakligen i kundtjänst.

  Vi är verksamma dygnet runt, året om. Med ledorden tillgänglighet, pålitlighet och professionalism står vi varje dag till tjänst för företag, samhälle och privatpersoner.