• 2015-10-27

  Planerad driftstörning 28 oktober kl 11

  Onsdagen den 28 oktober kommer vi ha en planerad driftstörning från klockan 11:00 till cirka 11:05. Under denna tid kommer det inte gå att boka resor via webben eller vår app. Efter driftstörningen ska det dock fungera som vanligt igen.

 • 2015-10-20

  Spring Göteborgsvarvet och Stafettvarvet 2016 med oss

  Vill du springa Göteborgsvarvet med oss? Eller kanske Stafettvarvet? Du får en startplats i loppet, en snygg t-shirt att springa i, foton från dagen, pepp längs vägen och härliga lagkamrater i Team Taxi Göteborg.

  Läs mer och ansök om en plats här.

 • 2015-09-15

  Vi stöttar ”Nolltolerans mot mobbing”

  Nolltolerans mot mobbing är en organisation som arbetar mot mobbning, trakasserier och kränkande behandling mot barn och ungdomar. De arbetar främst förebyggande genom att informera i skolor, skapar informationsmaterial i form av film och tidningar. Men de har också en stödjande verksamhet som till exempel stödverksamhet för utsatta barn.

  Vi tycker att detta är en viktig fråga och är därför stödföretag till Nolltolerans mot mobbing.

  Läs mer om Nolltolerans mot mobbning här

 • 2015-09-15

  Tillfälligt problem med kortbetalningsterminaler

  Uppdatering: Problemet ska nu vara löst, men det kan vara lite långsamt det första.

  I samband med en uppdatering fick vi problem med vissa av våra kortbetalningsterminaler. Vi beklagar detta, och arbetar så fort som möjligt för att lösa det.

 • 2015-08-27

  Sjung dig hem och få en gratis resa

  Under september 2015 har vi två "sjung-dig-hem-bilar" som är utrustade med karaoke. Du känner igen dem på den stora micken i takskylten. Du kan inte välja dem när du bokar, det är slumpen som avgör, eller om du lyckas få tag i en på stan.

  När du kliver in i bilen får du två val- åka som vanligt- eller sjunga karaoke och få resan gratis, samtidigt som Taxi Göteborg skänker pengar till välgörenhet. Det hela filmas, och de härligaste och gladaste klippen läggs upp på vår Youtube och Facebooksida.

  Så ser du en taxi med en mick på taket, ta chansen och få en extra rolig och musikalisk taxiresa.

  På vår youtube-kanal hittar du våra sjung dig hem-filmer