• 2016-10-21

  Säkerheten framför allt, nu har vi sett över vår fordonsutrustning

  Som en del i vårt miljö- och kvalitetsarbete ingår naturligtvis säkerhet högt upp på agendan. Säkerhet är en viktig del för oss och vi vill att det ska kännas tryggt och säkert för våra kunder när de reser med oss. I detta arbete ingår det bland annat att gå igenom alla våra fordon och se över så att brandsläckare inte gått ut i datum, brandfilten är i ordning, reflexvästarna är rena och fina och fylla på förbandslådor om det saknas något. En annan del är att alla våra förare sedan tidigare har genomgått synundersökning och det arbetet fortsätter vi med löpande. Välkomna att åka med en trygg och säker taxi!

 • 2016-10-04

  Boka via vår app eller på 650000.se

  Ibland är det högt tryck på telefonerna i kundtjänst och då kan det vara bra att ha laddat ner vår app i mobilen eller att ha en genväg till webbokningen på 650000.se

 • 2016-09-02

  Taxi Göteborg söker extrapersonal till kundtjänst!

  Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

  Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Med modern datakommunikation förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

  Du som söker ska ha datorvana, god lokalkännedom och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi uppskattar erfarenhet från arbetsuppgifter inom liknande tjänster inom servicenäringen.

  Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare.

  Taxi Göteborg EF eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en etnisk och kulturell mångfald bland våra medarbetare. Då flertalet av anställda på kundtjänst idag är kvinnor, ser vi gärna män som sökande.

  Tjänsterna gäller timanställning. I första hand helgnätter, men även övriga tider under veckodagarna vid behov.

  För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Jonas Hagström på
  tel: 031-65 15 08 eller Antonio Godino på tel: 031-65 15 20.
  Maila din ansökan till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se

  Fakta om Taxi Göteborg:

  Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag.

  Taxi Göteborg grundades 1922 och är idag en ekonomisk förening med cirka 200 medlemmar, 1 100 förare och 430 fordon. Cirka 100 personer arbetar i den centrala organisationen, huvudsakligen i kundtjänst.

  Vår verksamhet bedrivs med modern teknik och effektiva system, exempelvis digital telefonväxel och GPS-baserat trafikledningssystem.

  Med ledorden tillgänglighet, pålitlighet och professionalism står vi varje dag till tjänst för företag, samhälle och privatpersoner. Taxi Göteborg verkar i Göteborg, Trestad, Lerum, Kungälv och Alingsås.

 • 2016-06-23

  Vår webbokning är under utveckling 23 juni

  Vi förbättrar vår webbokning och behöver därför stänga ner den för underhåll idag 23 juni klockan 10.00- 16.00. Vi ber om ursäkt för avbrottet.

  Vi hänvisar er till att boka via vår app eller att ringa in på telefonnummer 031-650 000 så hjälper vi er gärna.

 • 2016-05-17

  Göteborgsvarvet & Stafettvarvet

  På lördag händer det - Göteborgsvarvet och över 64 000 anmälda löpare intar stadens gator.
  Vi har liksom tidigare år 18 stationer med brytbilar längs hela Göteborgsvarvet för att transportera löpare som bryter av någon anledning. Flera av bilarna är utrustade med hjärtstartare om olyckan skulle vara framme.

  Team Taxi Göteborg är med i både Göteborgsvarvet och Stafettvarvet. Vi har 30 löpare som springer Göteborgsvarvet och i Stafettvarvet har vi 6 st lag anmälda. Alla våra löpare springer i våra fina tröjor - heja på oss så att vi tar oss i mål.