• 2016-12-13

  Välkomna att boka via vår app, 650000.se eller ring 031-650000.

  Driftstörningen hos Telenor är nu löst och ni kan boka som vanligt via vår app, 650000.se eller ring på 031-650000.

 • 2016-12-13

  Inga bokningar under morgonen på grund av driftstörningar i Telenors nät.

  På grund av driftstörningar i Telenors nät har våra bilar inte kunnat komma åt några bokningar eller förbeställningar under morgonen. Så snart felet är åtgärdat hos Telenor kommer vi att kunna ta emot bokningar igen. Vi ber om ursäkt för detta och de eventuella problem det orsakat.

 • 2016-11-15

  Många byggprojekt drar igång i Göteborg och påverkar trafiken

  Det är många byggprojekt i Göteborg och vi vill informera om att våra förare gör sitt yttersta för att ta sig fram säkert i trafiken. Tänk gärna på detta när ni beställer taxi, var ute i god tid och ha bra marginaler. Vi önskar alla en trygg och säker resa!

  Håll dig uppdaterad på Trafik.nu

 • 2016-11-04

  Taxi Göteborg söker extrapersonal till kundtjänst!

  Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

  Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Med modern datakommunikation förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

  Du som söker ska ha datorvana, god lokalkännedom och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Vi uppskattar erfarenhet från arbetsuppgifter inom liknande tjänster inom servicenäringen.

  Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare.

  Taxi Göteborg EF eftersträvar en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en etnisk och kulturell mångfald bland våra medarbetare. Då flertalet av anställda på kundtjänst idag är kvinnor, ser vi gärna män som sökande.

  Tjänsterna gäller timanställning. I första hand helgnätter, men även övriga tider under veckodagarna vid behov.

  För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Jonas Hagström på
  tel: 031-65 15 08 eller Antonio Godino på tel: 031-65 15 20.
  Maila din ansökan till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se

  Fakta om Taxi Göteborg:

  Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag.

  Taxi Göteborg grundades 1922 och är idag en ekonomisk förening med cirka 200 medlemmar, 1 100 förare och 430 fordon. Cirka 100 personer arbetar i den centrala organisationen, huvudsakligen i kundtjänst.

  Vår verksamhet bedrivs med modern teknik och effektiva system, exempelvis digital telefonväxel och GPS-baserat trafikledningssystem.

  Med ledorden tillgänglighet, pålitlighet och professionalism står vi varje dag till tjänst för företag, samhälle och privatpersoner. Taxi Göteborg verkar i Göteborg, Trestad, Lerum, Kungälv och Alingsås.

 • 2016-11-04

  Taxi Göteborg Executive - när bara det bästa är bra nog

  Vi på Taxi Göteborg är stolta över vår fina service, därför känns det helt naturligt att ta den ännu ett steg vidare i vår nya premiumtjänst: Taxi Göteborg Executive.

  En förstklassig taxiupplevelse
  Med diskreta premiumbilar utan dekor och kostymklädda förare med namnbrickor som alltid ger dig bästa tänkbara service blir din taxiresa en lyxig paus i vardagen. Ett utmärkt sätt att komma fram i tid till dina viktiga möten, liksom när du vill sätta extra guldkant på livets festligheter.

  Boka på 031-65 15 75
  Taxi Göteborg Executive bokas på telefon 031-65 15 75. Tjänsten kostar 250 kronor + ordinarie taxa för resan. Välkommen till en lyxigare taxiupplevelse!