• 2015-05-15

  Taxi Göteborg söker Säljande kommunikatör / marknadsassistent

  Tjänst:
  Säljande kommunikatör / marknadsassistent

  Arbetsbeskrivning:
  Som säljande kommunikatör/marknadsassistent hos oss på Taxi Göteborg ansvarar du bland annat för kampanjer, marknadsaktiviteter, event och innehåll i våra digitala kanaler som idag är Facebook, kommer att utöka med Instagram och Youtube inom kort. Du är också webbredaktör och ska driva trafik till vår hemsida och skriva om bolagets nyheter. Därför förväntas det att du tryggt ska kunna uttrycka dig säljande i skrift. För att lyckas behöver du ha god kunskap i att uttrycka dig i skrift, Indesigne, Photoshop, Adwords och Google Analytics.

  Vem är du?
  Du ser dig själv som en säljare i text och i sociala medier. Du ska vara trygg i digital och social miljö och ha en förståelse och ett intresse för försäljning. Du kommer vara en viktig del i en organisation som blickar framåt, därför ska du vara orädd och nyfiken på utmaningar. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst, goda svenskkunskaper och en personlighet som är öppen och stresstålig.

  Du erbjuds:
  Att få arbeta med ett av regionens starkaste och mest kända varumärken i en organisation som har stora ambitioner för framtiden. Du kommer få stort spelrum för att utveckla egna tankar och idéer och du kommer att arbeta i ett marknads- och försäljningsteam som aldrig står still.

  Om företaget:
  Taxi Göteborg erbjuder persontransport till företag, affärsresenärer, samhällets förvaltningar och privatpersoner i Västsverige sedan år 1922. Verksamheten bedrivs som en ekonomisk förening som centralt ansvarar för varumärke, försäljning, marknadsaktiviteter, IT, teknik, ekonomi, driftledning bokningsservice och utbildning för de anslutna taxiåkerierna och deras 1400 förare. Taxi Göteborg utför dagligen över 6000 resor och är i särklass den största taxiverksamheten i Västsverige.

  Skicka din ansökan till: ansokan.marknad@taxigoteborg.se senast den 7 juni vill vi ha den.

  Har du några frågor om tjänsten kontakta Petra Kling på petra.kling@taxigoteborg.se tfn: 031-651518

 • 2015-05-15

  Taxi Göteborg på StafettVarvet 20 maj

  Onsdagen den 20 maj börjar Göteborgsvarvet-veckan med StafettVarvet i Slottsskogen och Taxi Göteborg är på plats. Dels kommer vi ha ett tält, nr 110 rätt nära starten, kom gärna förbi och säg hej. Dels kommer vi ha fem lag som springer för oss bestående av förare, anställda, kunder, samarbetspartners och vänner. De kommer ha en orange tröja med Stig på, ser ni någon av dem så får ni gärna heja lite extra så de orkar hela vägen till mål.

  Detta är våra lag:

  Förarlaget
  Agim
  Samir
  Mohammad
  Irma
  Lotta

  Blandade laget
  Amy
  Andreas
  Jacob
  Rebecca
  Petra

  Brandspartnerlaget
  Thomas
  Henrik
  Andreas
  Jonas
  Timmy

  Gothia Towers-laget
  Sam
  Kent
  Annelie
  Jens
  Charlotte

  Faurecia-laget
  Johannes
  Immo
  Alejandro
  Slatter
  Shahram
  stand in: Marie-Pierre

  Läs mer om StafettVarvet här.

 • 2015-04-30

  Dags för Cortegen och första maj

  30 april och 1 maj innebär som vanligt lite störningar i trafiken, på grund av Cortegen och första maj demonstrationer. Åker du taxi med oss, lämna ditt nummer när du bokar så att vi kan nå dig om taxin hamnar i köbildningar och riskerar att bli sen. Tänk på att vara ute i god tid när du bokar. Både biltrafik och kollektivtrafik påverkas av avstängningarna.

  Cortegen den 30 april är ungefär mellan klockan 18:15 och 21:00 och kommer att gå via Chalmers Tvärgata – Gibraltargatan- Viktor Rydbergsgatan – Avenyn – Vasagatan – Aschebergsgatan – Läraregatan – Gibraltargatan – för att sedan avslutas på Chalmers igen.

  Första maj kommer det att hållas demonstrationer som påverkar trafiken i centrum cirka klockan 12:00- 17:00. Demonstrationerna kommer att utgå från Järntorget och kommer att påverka framkomligheten främst vid Linnégatan, Järntorget, Kungsportsavenyn, Götaplatsen och Gustaf Adolfs Torg.

  Så ta det försiktigt i trafiken och se till att vara ute i god tid. Ha en riktigt trevlig helg.

  Mer information om trafikläget finns här på evenemangstrafiken.se

 • 2015-03-31

  Detta gäng ska springa Göteborgsvarvet 2015

  Nu kan vi stolt presentera vårt lag som ska springa Göteborgsvarvet: Team Taxi Göteborg. Detta gäng består av en blandning av förare, tjänstemän, kunder, samarbetspartners och andra vänner till oss. Det är en mix i ålder och kön, där vår äldsta löpare är 62 år och yngsta 23 år. Superroligt tycker vi.

  Detta tappra gäng kommer ta sig runt den 21 km långa banan i våra tröjor. Dessutom kommer vi snart ha ett gäng glada löpare till som ska springa Stafettvarvet onsdagen samma vecka. Nu längtar vi till i maj!

  Team Taxi Göteborg- Göteborgsvarvet
  Mohsen, 52 år
  Victor, 52 år
  Mohammad, 53 år
  Tahna, 62 år
  Simon, 53 år
  Gholam, 54 år
  Johan, 45 år
  Joakim, 47 år
  Robban, 29 år
  Thomas, 43 år
  Lars, 37 år
  Angelica, 38 år
  Selma, 24 år
  Emma, 40 år
  Linus, 33 år
  Jens, 32 år
  Björn, 46 år
  Åsa, 45 år
  Maria, 33 år
  Andreas, 25 år
  Camilla, 41 år
  Patrik, 42 år
  Magda, 41 år
  Linda, 36 år
  Gonzalo, 31 år
  Roger, 48 år
  Elin, 33 år
  Caroline, 26 år
  Josef, 23 år
  Ulrika, 44 år
  Samir, 50 år

 • 2015-03-24

  Driftstörning kvällen tisdag 24 mars

  Idag från kl 22.00 till ca kl 22.10 kommer vi att göra ett underhåll av våra system vilket innebär en driftstörning för vår webbokning. Under den tiden kommer det inte gå att göra bokningar via webben, gör därför din bokning innan eller efter.