• 2017-10-03

  Sökes: Chaufför för specialfordon hos Taxi Göteborg

  Är du redo för det gladaste och ett av de viktigaste yrkena i Göteborg? Vi på Taxi Göteborg söker dig som vill bli förare till vårt avtal med Göteborgs Färdtjänst gällande Specialfordon Klass 1. Du kommer vara vårt ansikte utåt!
  Vi söker dig som vill arbeta heltid med fast lön och ett fast schema.
  På Taxi Göteborg anställer vi duktiga och ansvarstagande chaufförer. Som chaufför betyder du otroligt mycket för oss, vilket även kommer med förväntningar. Vi förväntar oss att Du bemöter varje kund på ett trevligt sätt och har ett ständigt servicetänk. Din viktigaste uppgift är att säkert transportera människor i Taxi Göteborgs och Göteborgs Färdtjänst namn. Kunden ska alltid vara nöjd när vi lämnar dem.

  Vi har stora krav på noggrannhet, servicekänsla och fräschhet. Du har ett stort ansvar! För att klara arbetet som chaufför hos Taxi Göteborg måste du uppfylla följande krav:

  Vi kräver:
  B-Körkort
  Behärska det svenska språket i både tal och skrift

  Taxilegitimation är en fördel. Men har du inte detta kommer du att få utbildning via Taxi Göteborg och GöteborgsFärdtjänst - detta är en kostnad som åkerierna kommer att stå för.

  Du får:
  Fast lön
  Fasta schemalagda tider
  Kollektivavtal

  Skicka in din ansökan redan idag:
  ansokan@taxigoteborg.se

  Vid frågor ring antingen Pierre Cederberg, 0707-651402 eller Nadjmeldin Mohammadi 0707651135

 • 2017-09-29

  Vill du springa GöteborgsVarvet?

  Har du myror i brallan?

  Gör dig redo för Göteborgsvarvet med Taxi Göteborg den 19 maj 2018! Jo, det är helt sant. Taxi Göteborg erbjuder återigen platser utan kostnad till det storslagna varvet och vill gärna att du tar det långa klivet före med just oss. Dessutom startar vi bland de första och erbjuder fantastiskt snygga löpartröjor. 🎧🏆

  Om du vill anmäla intresse klickar du bara på länken här så kommer vi kontakta dig om just du får en startplats med oss. 👇

  https://www.facebook.com/taxigoteborg650000/posts/1753321944681075

 • 2017-09-29

  Demonstrationer i helgen (30 september 2017)

  I helgen kommer Nordisk Motståndsrörelse marschera genom Göteborg. Detta betyder att vi inte kommer kunna köra dig överallt i stan. Se länken nedan för mer information och om det påverkar just din resa.

  Information om demonstration

 • 2017-08-14

  Vi söker extrapersonal till vår kundtjänst!

  Som medarbetare i kundtjänst är du vår röst utåt och ofta kundens första kontakt med Taxi Göteborg i samband med taxiresan.

  Arbetsuppgifterna består i att ta emot taxibeställningar via telefon och lyssna av kundernas behov och önskemål. Via interna data- och kommunikationssystem förmedlas dessa till våra taxiförare, så att de får rätt förutsättningar att utföra säkra taxiresor och ge kunderna bästa möjliga service.

  Som medarbetare på kundtjänst bör du vara lyhörd, flexibel, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Du ska ha datorvana och goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Du bör också vara en bra lagspelare och problemlösare. Lokalkännedom är en fördel.

  Tjänsten är timanställning. Grunden är fredag och lördag natt varannan helg och övriga tider vid behov.

  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta
  Jonas Hagström, telefon 031-65 15 08.
  Anna Henriksson, telefon 031-65 15 20.

  Rekrytering sker kontinuerligt.
  Ansökan skickas till ansokan.kundtjanst@taxigoteborg.se  Fakta om Taxi Göteborg:

  Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Företaget grundades 1922 och är idag en ekonomisk förening med cirka 160 medlemmar, 1100 förare och 450 fordon. Cirka 100 personer arbetar i den centrala organisationen, huvudsakligen i kundtjänst.

  Vi är verksamma dygnet runt, året om. Med ledorden tillgänglighet, pålitlighet och professionalism står vi varje dag till tjänst för företag, samhälle och privatpersoner.

 • 2017-06-21

  Välkommen på en guidad tur i Göteborg

  Få kan Göteborg som våra Taxichaufförer! Åk på sightseeingtur med en taxiguide och se Göteborg från sin allra bästa sida.

  Bokas på 031-651530

  Vi erbjuder guidade turer i Göteborg med en alldeles egen taxiguide. Guiderna är en grupp av våra förare som brinner extra mycket för vår vackra stad Göteborg och som har fått en guideutbildning.

  Förutom svenska erbjuder vi även guideturen på: danska, engelska, tyska, spanska, italienska, ungerska. Saknar du något språk? Fråga oss, vi har fler att erbjuda.

  För att boka eller få mer information ring 031-651530

  Göteborgsturen
  Vår tur Göteborgsturen är utformad så att du ska få se det bästa av staden. Den tar 1 timme och 15 minuter och startar någonstans i centrala Göteborg, beroende på var du befinner dig.

  Vi kör bland annat förbi följande platser: Göteborgsoperan, Gustav Adolfs Torg, Kungsgatan, Feskekörkan, Pedagogen, Saluhallen, Gamla Ullevi, Liseberg, Svenska Mässan, Götaplatsen, Avenyn, Vasagatan, Haga, Skansen Kronan, Masthuggskyrkan, Casinot, Kronhusbodarna och många fler.

  1-4 personer 690 sek
  5-8 personer 890 sek

  Skräddarsydd guidetur
  Det finns även möjlighet att skräddarsy en tur tillsammans med guideföraren om det är något specifikt man vill se.

  Här har vi fasta taxor för varje påbörjad halvtimme.
  1-4 personer 350 sek /påbörjad halvtimme
  5-8 personer 450 sek /påbörjad halvtimme

  Det går inte att boka en taxiguide via vårt vanliga kundtjänstnummer, eller genom att stoppa en taxi på stan då endast en utvald grupp av våra förare kör guideturerna