2017-06-21

Välkommen på en guidad tur i Göteborg

Få kan Göteborg som våra Taxichaufförer! Åk på sightseeingtur med en taxiguide och se Göteborg från sin allra bästa sida.

Bokas på 031-651530

Vi erbjuder guidade turer i Göteborg med en alldeles egen taxiguide. Guiderna är en grupp av våra förare som brinner extra mycket för vår vackra stad Göteborg och som har fått en guideutbildning.

Förutom svenska erbjuder vi även guideturen på: danska, engelska, tyska, spanska, italienska, ungerska. Saknar du något språk? Fråga oss, vi har fler att erbjuda.

För att boka eller få mer information ring 031-651530

Göteborgsturen
Vår tur Göteborgsturen är utformad så att du ska få se det bästa av staden. Den tar 1 timme och 15 minuter och startar någonstans i centrala Göteborg, beroende på var du befinner dig.

Vi kör bland annat förbi följande platser: Göteborgsoperan, Gustav Adolfs Torg, Kungsgatan, Feskekörkan, Pedagogen, Saluhallen, Gamla Ullevi, Liseberg, Svenska Mässan, Götaplatsen, Avenyn, Vasagatan, Haga, Skansen Kronan, Masthuggskyrkan, Casinot, Kronhusbodarna och många fler.

1-4 personer 690 sek
5-8 personer 890 sek

Skräddarsydd guidetur
Det finns även möjlighet att skräddarsy en tur tillsammans med guideföraren om det är något specifikt man vill se.

Här har vi fasta taxor för varje påbörjad halvtimme.
1-4 personer 350 sek /påbörjad halvtimme
5-8 personer 450 sek /påbörjad halvtimme

Det går inte att boka en taxiguide via vårt vanliga kundtjänstnummer, eller genom att stoppa en taxi på stan då endast en utvald grupp av våra förare kör guideturerna