GöteborgsVarvet 2014

Taxi Göteborg är officiella leverantörer till Göteborgsvarvet, och har sedan flera år tillbaka varit en viktig kugge i hjulet för arrangemanget. Vi kör löpare, som bryter loppet, gratis i mål. Vi har också ett eget lag: Team Taxi Göteborg. Sedan flera år tillbaka brukar vår förare Christer vara med och kommentera varvet och köra radioprataren Erik runt banan för Mix Megapol.

“Bryt här”

Taxi Göteborg står varje år längsmed banan och hejar på de som springer. Skulle en löpare av någon anledning behöva avbryta loppet så får de hålla utkik efter våra “brytförare” som kör dem gratis i mål. Hur många som tvingas bryta varierar mycket från år till år. I år hjälpte vi 224 löpare i mål, ungefär hälften så många som 2013 då det var en riktig värmebölja.

Det är inte roligt att behöva avbryta, men ibland nödvändigt. Då finns vi där och hjälper till med vatten, lite energi och skjuts tillbaka till starten.

Team Taxi Göteborg

Varje år har vi med ett lag som springer: Team Taxi Göteborg. I år var de en härlig blandning av förare, anställda, kunder och vänner. Både unga och gamla, erfarna och nybörjare. Ni kanske kände igen dem på deras härliga gula tröjor med vår taxigubbe Stig på ryggen. De fick många hejarop från Taxi Göteborgs-fans, vilket var jätteroligt.

Gott jobbat Team Taxi Göteborg, och alla andra som var med och gjorde årets Göteborgsvarv till den folkfest det var! Fler bilder hittar man på vår facebooksida.